DANSEZ PENTRU TINE 2013. Iulia Vântur, apariţie de SENZAŢIE într-o rochie mulată şi cu spatele gol

DANSEZ PENTRU TINE 2013. Iulia Vântur a făcut furori vineri seara la Dansez pentru tine. Frumoasa prezentatoare a intrat în scenă într-o superbă rochie neagră, mulată şi cu spatele gol. 

RomaniaTV.net
08 nov. 2013, 18:58

DANSEZ PENTRU TINE 2013, al 14-lea sezon. Iulia Vântur şi-a făcut apariţia într-o rochie superbă, mulată pe corp. Fosta iubită a lui Marius Moga a strălucit vineri seară alături de colegul său de platou, Ştefan Bănică Jr.

 

Citeşte şi: DANSEZ PENTRU TINE. Show-ul de vineri vine cu mari SURPRIZE

Citeşte şi: DANSEZ PENTRU TINE 2013. Cele mai sexy dive, ude şi provocatoare pe ringul de dans

DANSEZ PENTRU TINE. Gemenele Cheeky Girls revin în ringul visurilor, unde vor dansa pentru un caz umanitar emoţionant.

„Deja suntem pline de vânătăi, ne străduim să facem totul perfect şi să impresionăm telespectatorii”, au declarat Gabi şi Monica, care repetau de zor pentru ca dansul lor să fie unul cât mai bun şi pentru a atrage atenţia asupra importanţei pe care o au actele de caritate.

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Cât au slăbit vedetele

În ediţia de vineri seară, toate vedetele vor apărea mai slabe decât le ştim cu toţii. Antrenamentele draconice la care sunt supuşi concurenţii de antrenori şi-au spus cuvântul şi participanţii au dat câteva kilograme jos.

Elena Ionescu a scăpat de patru kilograme

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a constatat fericită că i s-a întâmplat acelaşi lucru ca şi lui Sore. „Am un tonus foarte bun”, a precizat cântăreaţa, care a devenit mai uşoară cu 4 kg de când a intrat în cantonamentul riguros din ringul visurilor. „Dansez pentru tine e cea mai bună cură de slăbire”, a concluzionat Elena.

Sore se laudă că are pătrăţele

Participarea la „Dansez pentru tine” i-a adus lui Sore nu doar încă o confirmare că îşi poate depăşi limitele, ci şi forma fizică la care a visat. „Am, în sfârşit, pătrăţele!”, a mărturisit artista, care a slăbit mai bine de 5 kg de când a început repetiţiile şi până acum.

Dima este şi el mai slab

Şi celălalt duelist din această săptămână, Dima Trofim, a slăbit tot 4 kg. „Mă pregătesc foarte strict, petrec la repetitii ore întregi şi asta se vede şi în condiţia mea fizică. Deşi nu aveam de gând, am slăbit destul, patru kilograme”, a declarat Dima.

Ilinca Vandici a slăbit doar un kilogram

Ilinca Vandici a devenit mai uşoară cu un singur kilogram, dar a şi avut grijă să nu slăbească, menţinând o alimentaţie sănătoasă şi suficient de hrănitoare pentru a avea energie. Vedeta chiar s-a temut la un moment dat să nu se îngraşe în timpul concursului, pentru că odată cu repetiţiile a început să consume şi dulciuri.


loading...