Dansul mirilor la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Pe ce piesă au dansat cei doi VIDEO

Dansul mirilor la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Ziua de 27 mai va rămâne una importantă pentru cei doi prezentatori, deoarece este ziua când au devenit soţ şi soţie. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape şapte ani şi au împreună o fetiţă.

27 mai 2023, 22:47
Dansul mirilor la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Pe ce piesă au dansat cei doi VIDEO

Dansul mirilor la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Blondina a fost cerută în căsătorie de Smiley în urmă cu aproape doi ani, chiar înainte de Crăciun. La vremea aceea, prezentatoarea TV se pregăsea să-i facă baie fiicei lor, Josephine, așa că cererea în căsătorie a fost un moment complet neașteptat.

Citeşte şi: Cum a apărut Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Prezentatoarea a atras toate privirile cu ţinuta ei

Dansul mirilor la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Nunta celor doi are loc la Palatul Snagov și sunt așteptați invitați de seamă, locația oferindu-le intimitatea pentru un astfel de eveniment. Smiley și Gina Pistol au deschis seara cu dansul mirilor şi au ales o piesă cunocută de în întreaga lume, Dance Me To The End Of Love, cântată de către Leonard Cohen.

Cătălin Botezatu, despre ţinutele celor doi

Artistul a purtat un costum crem, nonconformist, în timp ce prezentatoarea de la „Chefi la cuțite’ a purtat o rochie boho, cei doi soți asortându-se cromatic.

Cătălin Botezatu a comentat apariția celor doi, susținând că toate elementele, de la haine la buchetul de flori, denotă rafinament și romantism.

Au ales o vestimentație care îi caracterizează, într-un stil curat, inconfundabilul stil boho chic. Este o rochie vaporoasă, romantică, prețiosă în partea superioară, din dantelă accesorizată cu mărgele și perle. Gina poartă pantofi foarte frumoși, accesorizați tot cu perle, brand-ul Jimmy Choo. Îmi place părul cofat lejer și machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizează și care mi îmi place foarte mult, este simplu și modern și de bun gust. Gina este naturală și frumoasă. E timpul să învețe miresele că se poate și așa. Gina are bijuterii foarte prețioase, de la un brand cunoscut, bu briliante. Se vede că sunt alese cu cap, forte frumoase, asortate, dar deloc ostentative.

Buchetul îmi place foarte mult. Se potrivește cu tot conceptul, în același stil boho. De obicei, acestea sunt flori care se pun pe marginea buchetului – floarea miresei se numește. Ea a ales ceva simplu, să ibă tot buchetul din floarea miresei.

Smiley a ales de asemenea o vestimentație interesantă, lejeră care I se potrivește. Îmi place foarte mult la el că s-a tuns, îi stă foarte bine așa. Este îmbrăcat bine, îmi place cămașa fără rever. O simplitate care dă bine și în cazul lui. Totul denotă romantism”, a spus Cătălin Botezatu, pentru Viva.ro.