Gina Pistol, primul mesaj după ce s-a căsătorit cu Smiley: „A fost odată ca niciodată”. Ce promisiune şi-au făcut cei doi

Gina Pistol, primul mesaj după ce s-a căsătorit cu Smiley. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi au împreună o fetiţă, pe Josephine, iar astăzi, 27 mai, şi-au unit destinele atât civil, cât şi în faţa lui Dumnezeu. Alături de familie şi apropiaţi, se pregătesc să petreacă până în zori.

27 mai 2023, 18:22
Gina Pistol, primul mesaj după ce s-a căsătorit cu Smiley: „A fost odată ca niciodată”. Ce promisiune şi-au făcut cei doi
Gina Pistol, primul mesaj după ce s-a căsătorit cu Smiley

Gina Pistol, primul mesaj după ce s-a căsătorit cu Smiley. După cununiile care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri își așteaptă invitații la restaurant, o sera aflată la liziera Pădurii Snagov, pentru o petrecere în natură, cu muzică live, dans, flori albe, meniuri pentru toate gusturile și multă veselie.

Citeşte şi: Gina Pistol a răbufnit cu câteva zile înainte de nuntă: „Deci îmi vine să mă opresc”. Ce a pățit blondina

Gina Pistol, primul mesaj după ce s-a căsătorit cu Smiley

Recent, fosta prezentatoare de la Antena 1 a postat pe reţelele sociale imagini cu locaţia de vis unde are loc petrecerea de nuntă, dar şi un mesaj emoţionant, fiind primul în calitate de soţia lui Smiley.

A fost odata ca niciodata un loc frumos, ca-n povesti, plin de lumina, copaci, flori albe si mere verzi, de oameni dragi, multi si buni si de multa veselie. Aici EU si TU sarbatorim ca am devenit NOI. Te iubesc, Smiley!”, este mesajul scris de Gina Pistol, pe Facebook.

Ce promisiune şi-au făcut cei doi

Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem.

E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans.

Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă.

DA- ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”, a completat vesel, în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei