Veşti despre Dănuţ Lupu după ce a ajuns la Terapie Intensivă. Ce spun medicii de la Colentina

Dănuţ Lupu a ajuns la Terapie Intensivă după ce s-a infectat cu covid-19, iar acum trece prin momente dificile. Medicii sunt rezervaţi în cazul fostului fotbalist din cauza antecedentelor sale medicale.

12 nov. 2020, 17:50
Veşti despre Dănuţ Lupu după ce a ajuns la Terapie Intensivă. Ce spun medicii de la Colentina

Dănuţ Lupu a ajuns la Terapie Intensivă, luni, când a fost internat la Spitalul Colentina din Bucureşti. Medicii sunt rezervaţi în cazul lui Dănuţ Lupu din cauza antecedentelor sale medicale, dar vestea cea mai bună este că starea sa biologică s-a ameliorat, anunţă DigiSport.

Dănuţ Lupu a ajuns la Terapie Intensivă

Nivelul de oxigen variază în jurul a 85%, în timp ce optim este peste 95%, şi de aceea este nevoie în continuare de ventilarea mecanică. Medicii sunt încă rezervaţi şi menţin un prognostic moderat, dar mesajul este că speră ca „starea de sănătate a pacientului să evolueze în direcţia dorită. Dănuţ este conştient şi cooperant”.

Dănuţ Lupu a fost infectat cu Covid şi este intubat la spitalul Colentina

Dănuţ Lupu s-a aflat printre persoanele care au făcut tot posibilul ca să se ţină departe de virus. Edemul pulmonar peste care a trecut cu greu la finalul anului 2015 îl plasează printre cei cu risc crescut, iar fostul fotbalist era conştient de asta. Din păcate, virusul nu l-a ocolit, iar acum trebuie să lupte pentru viaţa sa.

Dănuţ Lupu a făcut istorie la Dinamo şi la Rapid

Dănuţ Lupu s-a retras din activitate în 2001, după ce, de-a lungul carierei, a jucat pentru Dinamo Bucureşti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucureşti, Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel), câştigând cinci trofee. La echipa naţională, Dănuţ Lupu a strâns 14 prezenţe, între 1989 şi 1998 şi a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, disputat în Italia.