Dănuţ Lupu a fost infectat cu Covid şi este intubat la spitalul Colentina

Fostul mijlocaş al lui Dinamo, Rapid şi Panathinaikos, cu 14 selecţii în tricoul "naţionalei", este internat la spitalul Colentina şi intubat, după ce a fost depistat pozitiv cu SARS-COV 2. 

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 10:35
Dănuţ Lupu a fost infectat cu Covid şi este intubat la spitalul Colentina

Vestea tristă a fost făcută publică miercuri de jurnalistul Dan Filoti, pe site-ul We Love Sport.

Conform declaraţiilor soţiei lui Dănuţ Lupu, Mihaela, fostul fotbalist a fost transportat iniţial la spitalul Matei Balş, dar acolo nu mai existau locuri libere, aşa că a fost redirecţionat către Spitalul Colentina.

Situația lui Dănuț este cu atât mai îngrijorătoare cu cât, în anul 2016, acesta a avut probleme serioase la plămâni, organe afectate serios de COVID-19.

Atunci, Lupu a fost internat la ATI, suferind de pneumonie și insuficiență respiratorie. De curând, acesta a dezvăluit prin ce calvar a trecut.

„Am beneficiat de şansa dată de Dumnezeu. Când m-am dezlegat de aparate, am reînvăţat să merg! Uitasem să merg, am avut nevoie de două zile. A fost şi problema cu fumatul. Acum nu mai fumez. Din februarie 2016, de când m-am externat, nu am mai fumat. A fost un moment în care plămânii mei funcţionau la 8% din capacitate”, a spus Dănuţ Lupu.

Citeşte şi: Simona Halep, atacată dur de conspiraţionişti după ce s-a vindecat de COVID-19. „Ce sumă ţi-au oferit ca să minţi lumea?”