Simona Halep, atacată dur de conspiraţionişti după ce s-a vindecat de COVID-19. „Ce sumă ţi-au oferit ca să minţi lumea?”

Simona Halep tocmai s-a vindecat de covid-19 si le-a multumit medicilor de la Institutul "Matei Bals" din Capitala pentru modul in care a fost ingrijita pe perioada bolii.

10 nov. 2020, 13:21
Simona Halep, atacată dur de conspiraţionişti după ce s-a vindecat de COVID-19. „Ce sumă ţi-au oferit ca să minţi lumea?”

Simona Halep a fost atacata de oamenii care nu cred in noul coronavirus si care s-au intrecut in tot felul de mesaje negative pe pagina de socializare a sportivei.

Simona Halep s-a vindecat de Covid-19: „Sută la sută recuperată. Multumesc echipei de la Matei Bals”

„Pacat. Imi erai simpatica, dar m-ai dezamagit. Stiu ca ai facut bani, e meritul tau, dar sa iei partea la mascarada covid… Trist”,  „Nu e vorba de bani, nu fiti naivi. E vorba de numarul mare de urmaritori si de a convinge lumea de existenta acestui virus. Astfel de postari vor aparea tot mai des”, „Doamne. Si tu ai picat in plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut”, „Stai ca iti dau unfollow. Acum ca te-ai vindecat de Covid, sper ca te-ai vindecat si de bani”, „Cum de se imbolnavesc doar persoane cunoscute, apoi se vindeca miraculos? Oare nu mai exista raceala?”, „Bravo, Simona! Tu mai lipseai, ca simbol national, sa le faci reclama. Ce suma ti-au oferit sa minti o lume intreaga? Pacat”, „Imi pare rau sa o spun si totusi am s-o fac. E pacat sa cazi in aceeasi plasa cum au cazut si alte vedete TV si functionari, jurnalisti, totul se rezuma la bani. Multe cazuri de coronavirus sunt false. E trist ce se intampla”, acestea sunt doar o parte din mesajele de pe pagina de Facebook a Simonei Halep.

Simona Halep, după ce s-a infectat cu COVID: „Mulţumesc tuturor pentru mesaje, mă simt minunat”

Simona Halep a anuntat pe 31 octombrie ca s-a imbolnavit de covid-19, iar la peste o saptamana distanta a scris un mesaj pe retele de socializare in care a spus ca s-a vindecat.