Dănuţ Lupu a revenit pe terenul de fotbal, la 3 luni după ce a fost grav bolnav VIDEO

Imagini exclusive cu Dănuţ Lupu jonglând pe terenul de fotbal, la doar trei luni după ce a fostul internaţional şi-a driblat moartea.

10 apr. 2016, 10:36
Dănuţ Lupu a revenit pe terenul de fotbal, la 3 luni după ce a fost grav bolnav VIDEO

Fostul mare fotbalist dinamovist a dat peste cap pronosticurile medicilor, care nu-i dădeau mari şanse la începutul anului, după ce a suferit o dublă pneumonie, informează România TV. Ieri, Dănuţ Lupu a intrat câteva minute pe teren. El a jucat la finalul partidei în care echipa la care este legitimat, FC Singureni, i-a zdrobit pe vecinii din Mihăileşti cu scorul de 7-1. Momentul a fost punctat din tribune.

Citeşte şi Dănuţ Lupu, atac DUR la adresa lui Mircea Rednic. „E antrenor, dar caracterul…”

Cu destule kilograme în plus, Dănuţ Lupu a jonglat ca-n tinereţe sub privirile mult mai tinerilor săi colegi.

„Cam greu, dar, uşor-uşor să sperăm că ne revenim. Într-adevăr, am avut o perioadă mai grea, încă fac un tratament şi mă simt puţin…mă simt încă puţin obosit. Uşor- uşor sper să-mi revin la forma ideală. După doctori, nu trebuie să mai joci fotbal deloc. Dar plăcerea nu putem s-o lăsăm deoparte”, a declarat Dănuţ Lupu, în exclusivitate pentru România TV

Citeşte şi Dănuţ Lupu, despre suferinţa sa: „A fost cam grav, dar am driblat-o şi pe asta”

În vârstă de 49 de ani, Dănuţ Lupu şi-a început cariera la Galaţi şi a câştigat titlul de campion cu trei echipe diferite: Dinamo, Rapid şi Panathinaikos Atena. Lupu a jucat pentru echipa naţională a României la Campionatul Mondial din 1990. Tehnica sa i-a făcut pe specialişti să îl compare cu Hagi şi Dobrin.