Dănuţ Lupu, prins la volan fără permis. Ce riscă fostul internaţional român

Probleme mari pentru fostul internaţional Dănuţ Lupu. Fostul dinamovist a fost prins de politişti în trafic în Bucureşti la volanul unui autoturism, deşi el nu deţine permis de conducere.

18 iun. 2022, 23:51
Dănuţ Lupu, prins la volan fără permis. Ce riscă fostul internaţional român

Dănuț Lupu, în vârstă de 55 de ani, a fost oprit în trafic de poliţişti sâmbătă în zona Bulevardului Liviu Rebreanu, potrivit Sportbull. Din primele informaţii era vorba despre un control de rutină. Fostul fotbalist a fost pus să sufle în aparatul etilotest, rezultatul fiind ZERO. De asemenea, i s-a făcut şi un test antidrog şi a ieşit negativ.

Doar că nu aici a fost problema. Potrivit prosport.ro, Dănuț Lupu, în prezent şef al secţiei de fotbal de la CS Dinamo, a fost prins conducând un autoturism fără a avea carnet de conducere.

„În data de 18 iunie 2022, polițistii din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit un conducător auto, în vârstă de 55 ani. În urma verificărilor a rezultat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”, a transmis Poliţia, potrivit Prosport.

Citeşte şi: Dănuț Lupu, dezvăluiri crunte despre lupta cu Covid-19. „Am trecut pe la poarta Iadului, 16 zile la ATI și mi-a murit fratele!”

Ce spune Codul rutier? „Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

Citeşte şi: Un fost fotbalist şi oficial al lui Dinamo, component al echipei care a jucat semifinala de Cupa Campionilor cu Liverpool, a murit la 70 de ani

Contactat de Prosport, Dănuț Lupu a oferit o declarație scurtă și a asigurat că este bine, dar nu poate oferi prea multe detalii.

Sunt bine. Stați liniștit. Trec eu și peste lucrul asta. Din păcate, nu mai pot să vorbesc acum cu dumneavoastră și cred că mă intelegeti”, a spus Dănuț Lupu.