Daria Radionova, despre comportamentul lui Alex Bodi: „Am devenit femeie de casă”

Daria Radionova a vorbit despre comportamentul lui Alex Bodi, după ce, atât Bianca Drăguşanu l-a acuzat de violenţă fizică şi verbală. Rusoaica mărturiseşte că afaceristul este bărbatul ideal și se comportă extrem de frumos cu ea. Mai mult decât atât, se bucură din plin de faptul că este alături de persoana iubită.

17 mart. 2021, 10:39
Daria Radionova, despre comportamentul lui Alex Bodi: „Am devenit femeie de casă”
Daria Radionova, despre comportamentul lui Alex Bodi

Daria Radionova, despre comportamentul lui Alex Bodi, după scandalul de proporții cu Bianca Drăgușanu.

Afaceristul și rusoaica formează un cuplu de dinainte ca afaceristul să se fi despărțit de Bianca Drăgușanu, lucru care a tras după sine o mulțime de critici, în ceea ce privește relația lor. Chiar și așa, cei doi au trecut peste răutăţi și și-au continuat povestea de dragoste.

Citeşte şi: Alex Bodi se însoară cu Daria Radionova. Ce spune despre Bianca Drăguşanu, după scandalul cu ameninţările

Daria Radionova, despre comportamentul lui Alex Bodi

Ca bărbat el are grijă de mine, se comportă frumos cu mine, mă surprinde cu flori, mereu încearcă să mă facă fericită, să zâmbesc. Ne înțelegem unul pe altul atât de bine. Tot ce ai nevoie să găsești într-un bărbat, el are acele calități. (…) Gătim împreună. Mă ajută. Fetele lui vin la noi, mă joc cu ele.

Așa trebuie să fie într-o relație normală. (…) Am devenit ca o femeie de casă. Îmi place fiecare moment, chiar dacă uneori este destul de dificil, dar sunt cu persoana iubită. (…) Pentru mine este important pe cine am alături. În acest moment, acasă pentru mine e aici, pentru că sunt cu bărbatul pe care îl iubesc și care este sprijinul meu”, a spus Daria Radionova, în cadrul unei emisiuni TV.

Daria Radionova: „Dacă Bianca a fost bătută, poate este ceva greşit cu ea”

Actuala iubită a lui Alex Bodi a declarat că „au fost foarte multe minciuni publicate recent şi sper ca oamenii să nu creadă în ele”.

De ce mi-ar fi frică de el? Nu a fost niciodată agresiv cu mine şi nu mi-a arătat niciodată vreun semn de violenţă. Eu cred că este vorba şi despre ea. Dacă a fost bătută înainte, poate este ceva greşit cu ea, nu cu bărbatul care a bătut-o. Ea a vorbit urât despre el, a spus foarte multe minciuni.

Deci, cine se ascunde ca un şoricel? Absolut totul merge înainte şi chiar eu am vrut ca el să vorbească cu ea. Deci nu trebuie să întoarcă povestea în favoarea ei. Ei au vorbit de două ori, iar eu am fost lângă el.

sper ca oamenii să nu creadă în ele. La fel cum am mai spus, realitatea este foarte diferită faţă de ce vezi în presă. Să fiu sinceră, nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect şi o să încerc să ignor toate provocările”, a spus Daria Radionova pentru Antena Stars.