Darius, fotbalistul de 19 ani care a murit în accidentul de la Ploiești, a fost condus pe ultimul drum. Membrii comunității sportive i-au adus un ultim omagiu

În noaptea de duminică spre luni, Darius Sârbu a murit într-un grav accident rutier. Tânărul fotbalist avea 19 ani și juca pentru ACS Petrosport Ploiești.

25 aug. 2023, 17:21
Darius, fotbalistul de 19 ani care a murit în accidentul de la Ploiești, a fost condus pe ultimul drum. Membrii comunității sportive i-au adus un ultim omagiu
Darius Sârbu a fost condus pe ultimul drum

În noapte de duminică spre luni, 20-21 august, un tânăr de 19 ani a sfârșit tragic în urma unui accident rutier grav. Darius era pasager într-o mașină condusă de un șofer de 18 ani. În autovehicul se mai ala un băiat de 18 ani, toți trei fiind prieteni din copilărie. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului. Din cauza impactului puternic, mașina a luat foc.

Darius și șoferul au rămas blocați în mașină și au murit carbonizați. Al treilea pasager a reușit să scape cu viață, după ce a fost proiectat în afara autoturismului. Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi tineri, cea de-a treia victimă fiind transportată la spital.

Citește și: Doi tineri au murit arși de vii după un accident, în Ploieşti. Accident soldat cu cinci răniţi, provocat de un şofer beat în Argeș

La locul tragediei s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă.

„Echipajele medicale au constatat decesul conducătorului auto în vârstă de 18 ani și a unui pasager în vârstă de 19 ani. Al treilea pasager, tot cu vârsta de 18 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, potrivit IPJ Prahova.

Conducerea Clubului Petrosport Ploiești și colegii de echipă ai lui Darius au transmis un mesaj către familia îndurerată.

@razvan.pcr Nu te vom uita niciodată🚀. #ploiesti ♬ sunet original – razvan.pcr

Citește și: Accident cu 8 victime, între care patru copii, provocat de un şofer fără permis, la Cluj„Clubul Petrosport Ploiești anunță pierderea prematură a unui copil deosebit. La doar 19 ani, Darius Sîrbu s-a stins din viață în cumplitul accident care a avut loc în Ploiești, duminică noapte. Conducerea clubului și colegii din echipă sunt alături de familia îndoliată, în aceste momente grele, și le transmit sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și să îl odihnească în pace!”

, este mesajul echipei la care era legitimat Darius Sârbu.

Ieri, 24 august 2023, Darius a fost condus pe ultimul drum. La înmormântare au participat zeci de oameni, prieteni, colegi și membrii familiei. Prietenii lui au fost îmbrăcați în tricouri albe imprimate cu fotografia tânărului fotbalist. Membrii comunității sportive din Ploiești i-au adus un ultim omagiu aprinzând zeci de torțe și fumigene în fața cimitirului unde a fost îngropat Darius. Suporterii au lăsat și un banner pe care au scris  – „Republica Ploiești. Darius unul dintre noi”, relatează cancan.ro.