Accident cu 8 victime, între care patru copii, provocat de un şofer fără permis, la Cluj

După coliziunea dintre cele două autovehicule, bărbatul de 37 de ani a părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin

23 aug. 2023, 19:01

Opt persoane, între care trei copii, au fost rănite, miercuri după-amiază, într-un grav accident rutier produs în localitatea Căpuşu Mare, judeţul Cluj. Patru dintre victime au rămas blocate într-un autoturism, fiind scoase de către echipajele de descarcerare. Unul dintre şoferii implicaţi, cel care pare să fi provocat accidentul, a plecat de la locul accidentului, fiind găsit de către poliţişti.

Demiteri după accidentul de la 2 Mai. Ministerul de Interne: ”S-au constatat trei fapte de posibil abuz in serviciu comise de trei polițiști. IPJ Constanța are 12 drug test”. cazul, preluat de Parchet
Conform Poliţiei judeţene Cluj, accidentul a avut loc DN 1 (E60), pe raza localităţii Căpuşu Mare. ”Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca, în direcţia municipiul Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani, din judeţul Bihor. După coliziunea dintre cele două autovehicule, bărbatul de 37 de ani a părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin”, informează IPJ Cluj.

Citește și: EXCLUSIV| Tatăl Robertei, tânăra ucisă de beizadeaua drogată în 2 Mai, batjocorit de poliție. ”Știți programul nostru se cam termină, oricum veniți mâine”

Opt persoane, între care trei copii, au fost rănite. Patru dintre victime au fost scoase din autoturism de către echipajele de descarcerare. Doi dintre răniţi sunt în stare foarte gravă, fiind intubaţi la locul accidentului. Unul dintre cei doi răniţi care a fost intubat a făcut stop cardio-respirator, fiind resuscitat. ISU Cluj transmite că acesta a fost dus către spital, starea lui fiind critică.

Inclusiv şoferul care a plecat de la locul accidentului este rănit.