Darren Cahill pune presiune pe Halep: Deci, ceva nou în lumea ta despre care ai vrea să ne spui şi nouă, Simona?

Simona Halep se pregăteşte să semneze un contract cu Nike, va face anunţul oficial în cel mai scurt timp, iar unul dintre oamenii care au vrut să afle noutatea chiar de la Simona este antrenorul australian Darren Cahill.

10 feb. 2018, 10:06
Darren Cahill pune presiune pe Halep: Deci, ceva nou în lumea ta despre care ai vrea să ne spui şi nouă, Simona?

Strategul de la Antipozi nu se află la Cluj, unde Simona se antrenează alături de fetele care vor înfrunta Canada în Fed Cup, dar i-a transmis un mesaj lui Halep pe twitter, întrebând-o dacă nu cumva are de împărtăşit lui şi fanilor o noutate privind sponsorul său tehnic: „Hmm…parcă văd un swoosh (n. red – denumirea logo-ului Nike). Deci, ceva nou în lumea ta despre care ai vrea să ne spui şi nouă, Simona?”, a fost întrebarea lui Cahill.

Iar Halep, care a apărut îmbrăcată în haine semnate de Nike la Cluj, a răspuns printr-o serie de emoticoane, dorind să păstreze secretul până înaintea anunţului oficial. Totuşi, mesajul Simonei a conţinut şi un tag către Nike, semn că lucrurile sunt rezolvate în mare măsură.

Simona Halep s-a antrenat în tricoul noului sponsor. Lovitură de imagine dată de Simona, anunţul va fi făcut în câteva zile