Darren Cahill rupe tăcerea, la două zile după ce Simona Halep a anunţat că a fost găsită dopată. Ce spune faimosul antrenor despre campioana de la Wimbledon

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a transmis duminică un mesaj de susţinere pentru fostul lider WTA, prin intermediul unei reţele de socializare. Cahill este sigur că Simona nu a luat cu bună ştiinţă o substanţa interzisă.

23 oct. 2022, 17:57
Darren Cahill rupe tăcerea, la două zile după ce Simona Halep a anunţat că a fost găsită dopată. Ce spune faimosul antrenor despre campioana de la Wimbledon

”Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona, aş vrea să vorbesc despre persoana pe care o cunosc şi despre sportivul alături de care am lucrat timp de şase ani.

În primul şi cel mai important rând: nu există absolut nici măcar o şansă ca Simona să fi luat cu bună ştiinţă sau intenţionat vreo substanţă de pe lista celor interzise. Nici o şansă. Zero.

Ea este o sportivă care era preocupată permanent de orice i-ar fi fost prescris de un medic (ceea ce s-a întâmplat rar) sau despre orice supliment pe care îl folosea sau l-ar fi luat în considerare. Vorbele ei erau întotdeauna: ”Verificaţi de două ori, de trei ori, pentru a vă asigura că este legal şi permis. Altfel, dacă nu sunteţi siguri, nu iau nimic”.

Citeşte şi Psihiatrul Gabriel Diaconu reacție dură la adresa românilor care au șters pe jos cu Simona Halep: ”Ce adunătură de jigodii, totuși… Voi ați fost, sunteți și-o să rămâneți proștii Europei”

Simona a fost testată de multe ori, la turnee sau la întâmplare. Niciodată nu s-a plâns de asta, pentru că ştia că toţi jucătorii din circuit erau testaţi la fel de des.

Integritatea Simonei este ireproşabilă, iubeşte jocul şi este o persoană cu picioarele pe pământ, care îşi respectă semenii ca o campioană umilă şi abordabilă.

Citeşte şi Biochimistul Dorel Tocitu dă de pământ cu Halep și staff-ul ei: ”Dacă te uiți la mușchii Simonei, nu-ți mai trebuie nicio anchetă”

Am stat cu mândrie alături de ea. Onestitatea a fost, întotdeauna, cea mai mare putere şi cea mai mare slăbiciune a ei. Pune-i o întrebare la o conferinţă de presă şi ea va da un răspuns sincer. Şi-a construit o carieră uimitoare alegând să facă lucrurile pe calea cea grea. Pe calea cea bună.

Eu cred în ea! Acum mai mult ca niciodată! Eu îi sunt alături Simonei,” a scris Darren Cahill în mesajul postat duminică pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darren Cahill (@dc10s)