Dat afară din PNL pentru participare la emisiunile lui Mihai Gâdea, Bogdan Jelea reacționează

Bogdan Jelea reacționează, după ce a fost exclus din PNL Sector 5, motivul fiind acela că a participat la mai multe emisiuni moderate de Mihai Gâdea, la Antena 3, informează dcnews.ro. 

RomaniaTV.net
02 ian. 2020, 12:00
Dat afară din PNL pentru participare la emisiunile lui Mihai Gâdea, Bogdan Jelea reacționează

„La momentul de faţă nu voi comenta decizia în niciun fel. Acțiunile mele pe acest subiect se limitează strict la proceduri statutare în interiorul PNL. După aproape 18 ani în Partidul Naţional Liberal, ani petrecuți la toate nivelurile ierarhice, consider că este o chestiune de bun simţ și de integritate din partea mea să abordez lucrurile în matca lor firească. Cu siguranţă voi evita să fac un scandal din această chestiune”, a declarat Bogdan Jelea, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Bogdan Jelea

Pe de altă parte, PNL își motivează astfel decizia: „Începând cu data prezentei, ca urmare a încălcării deciziei Biroului Executiv al PNL, privind neparticiparea membrilor PNL la emisiunea domnului Mihai Gâdea de la Antena 3, precum şi a poziţiilor exprimate în cadrul emisiunilor difuzate la Antena 3 din datele de 12 şi 19 noiembrie 2019, se sancţionează domnul Bogdan Jelea cu excluderea din partid”.

Bogdan Jelea este unul dintre cei mai vechi membri ai PNL din Bucureşti.

 

decizia PNL

Citește și:

Rareş Bogdan, ironizat de internauţi pe reţelele de socializare: „Clipeşte de două ori dacă vrei să te salvăm”