David Popovici, mesaj arogant la adresa învingătorilor săi. „Abia aştept următorul concurs să le demonstrez că s-au bucurat prematur”

David Popovici (18 ani) a oferit prima reacție după ce a terminat pe locul 4 în finala de la 200 de metri liber şi pe locul 6 în finala de la 100 de metri liber din cadrul campionatelor Mondiale de Natație de la Fukuoka, după ce, anul trecut, câştigase ambele probe la Roma.

27 iul. 2023, 15:39
David Popovici, mesaj arogant la adresa învingătorilor săi. „Abia aştept următorul concurs să le demonstrez că s-au bucurat prematur”

David Popovici, mesaj arogant la adresa învingătorilor săi. David Popovici a încheiat pe locul 6 cursa de 100 de metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale de la Fukuoka. Românul era campionul mondial en-titre și deținătorul recordului acestei probe, însă părăsește competiția niponă fără medalie, după ce a terminat doar pe locul 4 şi în finala de la 200 de metri liber.

Citeşte şi: Primele reacţii ale CS Dinamo şi FR Nataţie după rezultatul lui David Popovici la 100 metri liber. „Capul sus! Rămâi campionul nostru!”

„Din fericire, tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar din păcate sau din fericire, de fapt, trebuie să-mi iau și niște timp liber pentru mine.  Trebuie să reflectez asupra a tot ce s-a întâmplat, asupra anului care a fost cu suișuri și coborâșuri. Un an complicat, ciudat, atipic pentru mine și nu e deloc sfârșitul lumii.  De abia aștept să merg la următorul concurs și să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur, poate, de locurile mele mai îndepărtate de cea mai înaltă treaptă a podiumului. Și da, sunt și un pic bucuros că s-a terminat, pentru că, fie că vreau sau nu să recunosc, a fost un stres”, a spus David Popovici, conform GSP.

Citeşte şi: David Popovici, premiat în Japonia. A primit titlul de “Cel mai bun înotător din lume la masculin 2022”

Anul trecut, David Popovici a reușit un nou record mondial la 100 metri liber, a câștigat două titluri mondiale și două titluri europene la seniori, plus încă nouă medalii europene si mondiale la juniori.