David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, probleme grave de sănătate. Ce diagnostic a primit de la medici: „Am fost pe pastile vreo patru luni, mi-a prescris o pungă de medicamente”

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în ultima perioadă. Abia de o lună a început să se simtă mai bine.

02 mai 2023, 08:33
David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, probleme grave de sănătate. Ce diagnostic a primit de la medici: „Am fost pe pastile vreo patru luni, mi-a prescris o pungă de medicamente”
David Pușcaș susţine că a fost bătut crunt de soțul mamei sale

David Pușcaș, în vârstă de 26 de ani, a dezvăluit ce i s-a întâmplat și de ce a trebuie să ia o pungă de pastile.

Medicii l-au diagnosticat cu borderline, o tulburare de personalitate care se manifestă prin furie, crize și frica de a nu rămâne singur. A trebuit să ia antidepresive și pastile de reglare a emoțiilor. David Pușcaș a trebuit să meargă la psihiatru, dar nu s-a putut ține prea mult de aceste vizite din cauză că nu a avut bani.

Citește și Ce studii are Dorian Popa şi care a fost primul job. Puţini ştiu asta despre el: „Am fost concediat, nu era de mine”

”În momentul ăsta viața mea e mult mai ok, n-am fost deloc bine în trecut, până acum o lună. Am fost pe antidepresive vreo patru luni, am fost pe pastile de reglare de emoții pentru că am fost diagnosticat cu bordeline. Am fost și la psihiatru, am mers vreo două săptămâni, dar n-am mai continuat pentru că n-am avut bani să le continui, însă mi-a prescris o pungă de medicamente”, a spus David Pușcaș, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Fiul Luminiței Anghel a mai dezvăluit că toate stările prin care a trecut sunt consecințe ale trecutului său. ”Toate aceste stări s-au produs din tot trecutul meu cu mama, din copilăria mea, toate au venit acum în viața de adult, abia acum la 25 de ani m-a lovit rău de tot, am realizat tot ce mi s-a întâmplat, un trecut oribil. Am început să mănânc prost, am ajuns pe pastile, Sarah JSun, prietena mea, care e ca îngerul meu păzitor, îmi e prietenă, soră, ce vrei tu, ea a urlat la mine ca să pun stop și să îmi revin”, a mai zis el.

David Pușcaș și-a luat viața de la zero

David Pușcaș a hotărât să-și ia viața de la zero. S-a mutat într-o garsonieră de lux, la scurt timp după ce a început să muncească pentru un brand de haine.

”Lucrez pentru un brand de haine în momentul de față, fac absolut tot, online, vânzări, shooting, promovarea firmei, îmi place foarte mult, îmi place tot ce înseamnă artă. M-am mutat în sfârșit din garsoniera groazei, unde mă mutase mama, m-am mutat într-o garsonieră super luxoasă, am geam de sticlă la baie, plasmă. Eu de când am plecat de la mama n-am avut chestiile astea, m-a mutat ea unde a considerat că e mai ieftin, dar acum m-am mutat și eu bine, îmi plătesc singur absolut tot”, mai zice tânărul.

Citește și Mădălina Ghenea trăieşte o nouă poveste de dragoste? A fost surprinsă în loja unui milionar celebru

Când ajunge acasă de la muncă, David Pușcaș face ordine în garsonieră, iar apoi petrece mult timp pe Tik Tok, unde are o comunitate mare de oameni.

”Când termin munca merg acasă, mă aranjez, am grijă de mine, am avut o perioadă în care nu îmi mai păsa deloc de felul în care arăt, acum mă duc acasă și fac curat, îmi place să mențin ordine, intru pe TikTok, fac live-uri pe Tik Tok, toată lumea mă întreabă tot timpul de mama, oamenii mă recunosc, dar deja m-am săturat să mă întrebe toată lumea de ea”, ne-a mai zis David Pușcaș.