Mădălina Ghenea trăieşte o nouă poveste de dragoste? A fost surprinsă în loja unui milionar celebru

Mădălina Ghenea trăieşte o nouă poveste de dragoste? Este considerată una dintre mai frumoase femei, bucurându-se de aprecierile multor bărbaţi. Chiar dacă a decis să îşi ţină viaţa privată departe de lumina reflectoarelor, recent, a fost surprinsă în loja unui milionar celebru.

01 mai 2023, 23:22
Mădălina Ghenea trăieşte o nouă poveste de dragoste? A fost surprinsă în loja unui milionar celebru
Mădălina Ghenea trăieşte o nouă poveste de dragoste?

Mădălina Ghenea trăieşte o nouă poveste de dragoste? Actriţa a fost surprinsă în loja unui milionar cunoscut în timpul turneului de tenis de la Madrid, iar presa speculează deja o nouă idilă în showbiz.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, dezvăluiri triste despre cum a fost hărțuită ani de zile: „Am acceptat, nu am făcut nimic”

Mădălina Ghenea trăieşte o nouă poveste de dragoste?

Este vorba despre Grigor Dimitrov care duminică a jucat împotriva lui Carlos Alcaraz, și pe care Mădălina l-a urmărit cu atenție tot meciul. După această apariție, speculațiile au început să apară în toată presa cu privire la o potențială relație dintre actrița româncă și sportivul bulgar.

Bombă! Grigor Dimitrov i-a luat ochii unei actrițe din România. Frumoasa Mădălina a strălucit la ultimul meci al tenismenului bulgar”, a titrat presa din țara vecină.

Chiar dacă Dimitrov nu a fost norocos şi nu a câştigat meciul, de-a lungul timpului a reușit însă să se impună pe locul 3 în ATP, fiind considerat printre altele drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

Acesta a avut relații cu Maria Sharapova, Serena Williams și chiar Nicole Scherzinger! Până acum tânărul sportiv în vârstă de 31 de ani a reușit să strângă o avere de 22,560,301 milioane de dolari din tenis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma

Românca se întorcea din Arabia Saudită pentru a participa la Gala Magnifica Awards Roma, când hoții i-au furat o valiză în care avea numeroase bijuterii scumpe, scrie Il Mesagero. Conform sursei citate, răufăcătorii ar fi acționat la pont sigur şi ar fi știut în detaliu programul româncei.

Şoferul care venise să o ia de la aeroport este unul dintre suspecți. Mădălina Ghenea a depus imediat plângere la Poliția Judiciară a aeroportului, însă până acum nu a fost găsit niciun hoț.

Se pare că jaful ar fi fost plănuit în cel mai mic detaliu. Hoții îi știau programul vedetei și au acționat la fix. Mădălina Ghenea închiriase o mașină cu tot cu șofer înainte de a ajunge în Italia.

Imediat ce a aterizat, aceasta a mers către zona în care o aștepta mașina, însoțită de toate bagajele. Într-un moment de neatenție, valiza în care se aflau bijuteriile de lux a dispărut. Deși Mădălina Ghenea bănuiește că furtul s-a întâmplat în drumul spre mașină, autoritățile nu exclud varianta în care hoții au acționat exact când aceasta a aterizat. Oamenii legii au cerut imaginile de pe toate camerele de supraveghere din aeroport și au pornit pe urmele făptașilor.