David Puşcaş, noi acuzaţii la adresa mamei sale adoptive. Ce spune despre Luminiţa Anghel: „M-a enervat groaznic, m-am supărat”

David Puşcaş, noi acuzaţii la adresa mamei sale adoptive. Tânărul readuce în centrul atenţia publicului disputa cu Luminița Anghel, care ar fi cerut producătorilor unei emisiuni să nu o întrebe absolut nimic despre fiul său, cu care a rupt orice fel de legătură de foarte multă vreme.

15 mai 2023, 17:40
David Puşcaş, noi acuzaţii la adresa mamei sale adoptive. Ce spune despre Luminiţa Anghel: „M-a enervat groaznic, m-am supărat”
David Puşcaş, noi acuzaţii la adresa mamei sale adoptive

David Puşcaş, noi acuzaţii la adresa mamei sale adoptive. Tânărul s-a supărat foarte tare când mama sa adoptivă a vorbit în public numai despre fiica sa. Cântăreața a evitat să discute despre fiul său, pe care l-a adoptat când era un copil şi cu care relaţia s-a schimbat după divorțul de Marcel Pușcaș.

Citeşte şi: FOTO David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, este de nerecunoscut. „Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp”

David Puşcaş, noi acuzaţii la adresa mamei sale adoptive

Niciodată relația cu mama nu a fost bună, mă rog, a fost poate atunci când eram mic, până când s-a căsătorit cu actualul ei partener, căci de atunci s-a schimbat. Noi nu mai vorbim, nu mă mai caută, nu nimic.

M-a enervat groaznic, m-am supărat, pentru că a mers la o emisiune și nici măcar nu mi-a pronunțat numele, ea vorbește cu producătorii la toate emisiunile să nu întrebe nimic de mine ca și cum n-aș fi existat. Eu pentru ea nu mai exist”, a spus David Pușcaș despre mama sa adoptivă, Luminița Anghel, pentru Spynews.ro.

Ce diagnostic a primit David Pușcaș de la medici

Medicii l-au diagnosticat cu borderline, o tulburare de personalitate care se manifestă prin furie, crize și frica de a nu rămâne singur. A trebuit să ia antidepresive și pastile de reglare a emoțiilor. David Pușcaș a trebuit să meargă la psihiatru, dar nu s-a putut ține prea mult de aceste vizite din cauză că nu a avut bani.

În momentul ăsta viața mea e mult mai ok, n-am fost deloc bine în trecut, până acum o lună. Am fost pe antidepresive vreo patru luni, am fost pe pastile de reglare de emoții pentru că am fost diagnosticat cu bordeline. Am fost și la psihiatru, am mers vreo două săptămâni, dar n-am mai continuat pentru că n-am avut bani să le continui, însă mi-a prescris o pungă de medicamente”, a spus David Pușcaș.

Fiul Luminiței Anghel a mai dezvăluit că toate stările prin care a trecut sunt consecințe ale trecutului său. ”Toate aceste stări s-au produs din tot trecutul meu cu mama, din copilăria mea, toate au venit acum în viața de adult, abia acum la 25 de ani m-a lovit rău de tot, am realizat tot ce mi s-a întâmplat, un trecut oribil. Am început să mănânc prost, am ajuns pe pastile, Sarah JSun, prietena mea, care e ca îngerul meu păzitor, îmi e prietenă, soră, ce vrei tu, ea a urlat la mine ca să pun stop și să îmi revin”, a mai zis el.