FOTO David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, este de nerecunoscut. „Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp”

David Pușcaș, băiatul adoptat de Luminița Anghel, trece prin momente cumplite. Din cauza sărăciei, a depresiei și a lipsei igienei, tânărul a ajuns de nerecunoscut.

27 apr. 2023, 20:06
FOTO David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, este de nerecunoscut. „Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp”

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, este de nerecunoscut. Recent, tânărul în vârstă de 29 de ani a vorbit despre situația precară în care se află, fapt ce a stârnit foarte multe reacții din partea oamenilor și-au manifestat îngrijorarea față de igiena sa, decât de boala cu care acesta spune că se confruntă.

Citește și David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, face acuzaţii grave. Ar fi fost bătut crunt de soțul vedetei VIDEO

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, este de nerecunoscut

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia”, a spus David Pușcaș, într-un vlog.

După ce a făcut aceste afirmații și a declarat că se luptă cu probleme grave, tânărul a recunoscut că uneori se simte neputincios, ca „o legumă infectă”, și că așteaptă să fie „mâncat de gândaci, viermi și boli”.

În ciuda tuturor reacțiilor apărute în spațiul public din România în legătură cu acest subiect, Luminița Anghel, care în urmă cu foarte mulți ani l-a adoptat pe David și care ulterior a rupt orice legătură cu el, nu a comentat absolut nimic despre situația cu care se confruntă tânărul.

Dana Marijuana l-a „adoptat” pe fiul Luminiţei Anghel

De-a lungul timpului, David Pușcaș a fost implicat în foarte multe scandaluri, în care a făcut acuzaţii grave la adresa mamei sale, care l-a înfiat de când era mic.

Însă în cele din urmă, acesta și-a găsit un alt refugiu, în viața Danei Marijuana, solista care făcea furori în anii 90-2000, în hip-hop-ul românesc. Supranumită „cea mai fidelă fată”, Dana Coteanu i-a întins o mână de ajutor și recunoaște că a devenit ca și copilul ei.

”David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel. Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru”, a declarat Dana Coteanu pentru Ego.ro.

Fiul Luminiței Anghel a fost invitat la podcastul „În Oglindă”, moderat de Mihai Ghiță, și a spus lucruri grave despre mama lui și despre partenerul acesteia, Silviu Dumitriade. „El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit. Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a povestit David Pușcaș.

Citește și Ce se întâmplă cu David Pușcaș, băiatul adoptat de Luminița Anghel. Tânărul mărturisește că se confruntă cu depresia: „Aștept să mă mănânce gândacii”