David Pușcaș, operat de urgență. Ce mesaj i-a transmis mamei sale, Luminița Anghel: „Cam atât am să vă spun”

David Pușcaș, operat de urgență. Fiul Luminiței Anghel trece prin momente grele, după ce a ajuns la medic în urma unei înțepături. Tânărul își plânge durerea pe rețelele sociale, unde își ține fanii la curent cu tot ce i se întâmplă în viața lui.

21 feb. 2024, 21:42
David Pușcaș, operat de urgență. Ce mesaj i-a transmis mamei sale, Luminița Anghel: „Cam atât am să vă spun”
David Pușcaș, operat de urgență

David Pușcaș, operat de urgență. „Bună seara, am ieșit ca să pot să vorbesc. Să nu vă panicați, că m-am panicat eu suficient. Voi fi operat. Nu pot să cred că m-am înțepat în deget cu un cercel, în unghie și de aici risc să-mi pierd degetul. Voi fi operat și sper să fie totul bine, Doamne ajută”, a fost anunțul lui David.

Citește și: David Puşcaş, noi acuzaţii la adresa mamei sale adoptive. Ce spune despre Luminiţa Anghel: „M-a enervat groaznic, m-am supărat”

David Pușcaș, operat de urgență

Tânărul a început să plângă și le-a spus fanilor săi că a trecut-o pe Luminița Anghel pe fișă, pentru ca medicii să știe la cine să apeleze dacă i s-ar întâmpla ceva mai rău: „Vreau să vă spun că am trecut-o pe mama… În caz că pățesc ceva, ea e trecută pe fișă. Așa că, mamă, dacă pățesc ceva, tu vei fi sunată. Cam atât am să vă spun. Nu știu când intru în operație, o să fie bine”.

Între timp tânărul a fost operat și a revenit cu un mesaj. „Gata, am ieșit din operație. Mă doare de mor, dar nu-mi pierd degetul. Totul e ok, a fost oribil”, sunt cuvintele tânărului de pe patul de spital.

Luminița Anghel și David Pușcaș au rupt legătura în urmă cu 8 ani

Războaiele dintre Luminița Anghel și David Pușcaș au reușit să destrame relația celor doi definitiv. Tânărul a mărturisit că suferă enorm din cauză că nu mai vorbește cu mama sa adoptivă. Ba mai mult, se pare că el și-ar dori să se împace cu vedeta, dar artista a rupt orice legătură cu el.

Nu am mai vorbit de opt ani cu ea. Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani dar o simt lângă mine mereu și o port în suflet în tot ceea ce fac. Sper că este bine unde este ea. Să o caut? Unde să o caut prin oraș? Mă are la block peste tot, doar pe Facebook o mai am, în rest nimic”, a declarat David Pușcaș.