DD şi-a lansat „dream-team-ul” la Capitală VIDEO

Dan Diaconescu trimite în cursa pentru primăria Capitalei un cetăţen româno-american, despre care patronul OTV susţine că are mai multe şanse decât el. Diaconescu şi-a prezentat echipa pentru primăriile din Bucureşti spunând că "va fi ceva ce n-aţi mai văzut": "Toţi au cate 2-3 facultăţi. Sunt foarte doxaţi, sunt de zece ori mai deştepţi decât mine."

RomaniaTV.net
30 apr. 2012, 13:37

De la Judecătoria sectorului 1, Dan Diaconescu a plecat luni direct către Biroul Electoral, însă nu pentru a-şi depune el candidatura, ci pentru a-i susţine pe cei care candidează din partea PP DD şi şi-au depus dosarele.

Diaconescu a spus că, la primăria Capitalei, va candida un cetăţean româno-american, absolvent de Harvard.

Lansăm oficial dream team-ul nostru. Este pentru prima oară când un cetăţean american şi cetăţean român va conduce Bucureştiul, dar şi pentru prima oară cand 6 absolventi de Harvard, unii dintre ei chiar cu cetăţenie germană, vor conduce multe dintre sectoarele Bucureştiului. Va fi ceva ce n-aţi mai văzut. Toţi au cate 2-3 facultăţi, toţi cei 7 candidaţi ai noştri„, a declarat Diaconescu.

DD a arătat că Horia Mocanu, contracandidatul lui Sorin Oprescu, are mari şanse să-l învingă pe actualul primar al Capitalei. „Horia Mocanu este cel mai mare român din toate timpurile. A absolvit Harvardul, a lucrat pentru statul american foarte multă vreme. A făcut schimbări spectaculoase de la Ucraina pînă în Venezuela, de la Ecuador până în alte zone din America de Sud şi cred că poate face o schimbare şi în România”, a declarat Diaconescu.

El şi-a prezentat şi candidaţii de la sectoare, printre ei numărându-se un jurnalist, „cel mai bun IT-st român”, la sectorul 3 „cel care i-a blocat demersul lui MRU de a-şi a face partid”, înregistrând marca MRU la OSIM, apoi „un german excepţional” şi, în fine, la 6, „un poliţist de la FBI”.

„Ăsta e drem-team-ul nostru de 7 inşi. Media de vârstă e undeva la 30 şi ceva de ani. Toţi sunt foarte doxaţi, sunt de zece ori mai deştepţi decât mine„, a conchis DD.