De 8 martie, Lidl suprinde toate femeile din țară cu prețuri mici, la o mulțime de produse

De Ziua Femeii, Lidl a anunțat că a pus la vânzare o mulțime de produse la reducere. Așadar, de 8 martie, unul dintre cele mai cunoscute supermarketuri din țară, a decis să le surprindă pe femei, cu dulciuri delicioase la prețuri avantajoase.

07 mart. 2023, 12:21
De 8 martie, Lidl suprinde toate femeile din țară cu prețuri mici, la o mulțime de produse

Ca de fiecare dată, Lidl are o mulțime de surprize pentru clienții săi. De 8 martie, reprezentanții lanțului german de supermarketuri au anunțat că la raft se vor găsi o mulțime de oferte pentru Ziua Femeii.

Citiți și: Ce salariu are un casier de la Lidl. Veniturile nu sunt deloc de neglijat

Așadar, românii care nu au foarte mulți bani, dar vor să își surprindă persoanele dragi, trebuie să știe că pot găsi o mulțime de produse la prețuri reduse. Mai exact, aceștia pot cumpăra dulciuri delicioase la prețuri avantajoase.

În catalogul Lidl sunt prezentate o serie de deserturi delicioase

Prețul unei cutii de praline cu marțipan și fistic costă  7,49 lei. Dacă vreți praline în formă de inimă, prețul este de 11,99 lei. Acestea conțin ciocolată albă și ciocolată neagră și alune.

Tot în formă de inimă este și Gnochi, iar o pungă de 500 de grade de diverse sorimente costă 9.99 lei. Cei care vor să aleagă dulciuri mai sofisticate pot alege macarons. O cutie de 90 grame cu  șase macarons în formă de inimă costă 16,99 lei.

De asemenea, o gogoașă cu glazură de căpșuni costă 2,99 lei.

Un tort cu cremă de cacao și alune de pădure este redus de la 41,99 lei, la 29,99 lei. O altă opțiune mai este și sufleul de ciocolată cu cremă de căpșuni sau fructe de pădure, de 200 de grame, care costă 11,99 lei.

Reduceri sunt și la parfumurile din gama Suddenly. Până pe 12 martie, prețul are o reducere de 30% și puteți găsi patru variante, la 75 de ml, care costă 15.99 lei. Mai mult decât atât, un buchet de lalele cu 7 fire costă 9,99 lei.

Citiți și: Lidl are promisiuni mari pentru români. Hipermarketul oferă super premii clienților interesați