De-a dreptul emoționant! Ce a făcut un tată ca să-și salveze fiica grav bolnavă

Un tată, disperat din cauză că fetița lui e bolnavă, a apelat la o metodă mai puțin obișnuită pentru a-i ruga pe oameni să doneze pentru ea.

17 iun. 2023, 23:56
De-a dreptul emoționant! Ce a făcut un tată ca să-și salveze fiica grav bolnavă

Ce a făcut un tată ca să-și salveze fiica grav bolnavă. Bărbatul e dispus să facă orice e omenește posibil pentru a-și salva fiica. Recent a lăsat distribuit imagini și pliante cu povestea copilei prin tot orașul, în speranța că se vor strânge bani pentru ca micuța să-și poată urma tratamentul.

Citește și Scrisoarea tulburătoare găsită lângă un bebeluş abandonat: Mă iubeşte mama, dar nu mă poate creşte

 Ce a făcut un tată ca să-și salveze fiica grav bolnavă

„Bună ziua! Mă numesc Simion Sebastian Eduard. Fiica mea, Serena, are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Nu cerșesc. Muncesc 7 zile din 7, câte 10 – 12 ore pe zi, dar nu reușesc să acopăr cheltuielile pentru tratamentul fetiței mele. Are diabet tip A și leucemie. Nu reușesc să strâng bani pentru popma de insulină cu senzori comunicanți. Avem nevoie de ea deoarece, având leucemie, înțepăturile de seringă îi pot fi fatale. Costă mult prea mult pentru banii obținuți din livrări. Vă rog să mă ajutați măcar cu un toăs mai mare, dacă nu puteți altfel. Pentru orice eventualitate fericită vă las și contul de Revolut

Simion Sebastian Eduard

RO24BREL0005532586610100”, scrie pe pliantele distribuite.

Bărbatul lucrează ca curier și, după ce face livrările, lasă și un pliant. Mulți dintre oamenii cărora le-a livrat au fost emoționați de povestea copilei și au donat cât au putut.

Citește și David Popovici, gest demn de un băiat de aur! Sportivul și-a donat medalia de aur de la Mondiale pentru copiii bolnavi de cancer