De când nu mai e primar, Gabriela Firea pare să se fi reinventat. A adoptat o nouă coafură şi ţinute tinereşti

Terminarea mandatului de primar nu a fost un capăt de lume pentru Gabriela Firea. Dimpotrivă, am putea spune. Fostul edil pare să se fi reinventat. Imediat după ce a pierdut alegerile a apărut cu o coafură tinerească, un bob scurt care îi pune în valoare trăsăturile.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 14:15

Dar Gabriela Firea nu s-a rezumat doar la tunsul părului, ci a adoptat o schimbare completă de look. Astfel că, în prezent, fostul primar îmbracă ţinute mult mai tinereşti. A renunţat la sacourile sobre în favoarea maletelor pe gât şi a pieselor vestimentare din piele. 

Gabriela Firea si Streinu-Cercel

Imediat ce a aflat că a pierdut fotoliul de primar al Capitalei, Gabriela Firea a anunţat pe Facebook că, deşi nu a decis ce va face de acum înainte pe plan profesional, va rămâne „o voce a bucureștenilor”.

„Pe mine Dumnezeu m-a înzestrat cu puterea de a trece peste momentele grele. Chiar dacă de astăzi nu mai sunt primarul oamenilor, voi fi cu siguranță vocea oamenilor, pentru că întreaga mea activitate de aici înainte, nu știu ce voi face, mă voi liniști, mă voi odihni, mă voi sfătui cu familia și prietenii, nu știu exact ce decizie voi lua și încotro mă voi îndrepta, dar un lucru este cert: voi fi întotdeauna o voce a oamenilor, o voce a bucureștenilor, iar întreaga mea energie va fi canalizată pentru ca dvs. să vă fie puțin mai bine. Am venit în politică doar pentru a munci și cred că acest lucru îl recunosc și adversarii mei”, a declarat Gabriela Firea într-un videoclip publicat pe Facebook.

Citeste si Gabriela Firea, înainte de a-şi depune candidatura la Senat: Nu mă opresc. Voi lupta neobosit pentru bucureşteni!

După pierderea alegerilor locale în faţa candidatului Dreptei Nicuşor Dan, Gabriela Firea a declarat că nu are ce să-şi reproşeze.

Promit să nu dezamăgesc niciodată. Îmi doresc ca lucrurile din București să meargă mai departe. Ceea ce nu se poate demola, chiar dacă s-a încercat demolarea mea, sunt faptele, sunt proiectele. Nimeni nu poate demola spitalul Foișor, prima etapa a Pasajului Ciurel sau achiziția de autobuze moderne […] Nu am ce să-mi reproșez, decât poate că am vrut să fac prea multe dintr-odată„, a subliniat Gabriela Firea.