Gabriela Firea, înainte de a-şi depune candidatura la Senat: Nu mă opresc. Voi lupta neobosit pentru bucureşteni!

Gabriela Firea a transmis pe contul personal de Facebook un mesaj, chiar înainte de a-şi depune candidatura pentru un loc eligibil în Senatul României, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 07:09
Gabriela Firea, înainte de a-şi depune candidatura la Senat: Nu mă opresc. Voi lupta neobosit pentru bucureşteni!

Social-democrata susţine că vrea să continue munca depusă la Primăria Capitalei şi să lupte pentru bucureşteni din funcţia de sanator din partea Bucureşti. De asemenea, Firea spune că nu contează ce funcţie ocupi, ci doar ce faci concret pentru oamenii din jurul tău.

“Biruinta nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta”. – N.Steinhardt. Azi îmi depun candidatura pentru a deveni senator de Bucuresti, în Parlamentul României. Voi continua, astfel, munca depusā 4 ani la Primāria Capitalei, în sprijinul oamenilor de care am fost si voi fi profund atasatā. Nu mā opresc aici. Voi lupta neobosit pentru orasul nostru, pentru tara noastra. Cred ca nu conteazā unde te afli si ce loc ocupi, ci doar ceea ce faci concret pentru semenii tāi.
#ContinuamMuncaImpreuna
#BucurestiSmart
#BucurestiIubit
#NuPotEiFuraCatPotEuMunci”, se arată în mesajul transmis de Gabriela Firea.

Cine sunt candidaţii-cheie ai PSD Bucureşti la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Lista reprezentanţilor PSD din Capitală pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de Alexandru Rafila, una dintre persoanele cu cea mai mare notorietate în lupta cu pandemia. Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii candidează alături de Gabriela Firea, care deschide lista PSD de la Senat. Tot din partea PSD Bucureşti va candida pe locul doi în listele de la Senat, medicul Străinu Cercel.

Dispar nume controversate de pe listele PSD. Florin Iordache, Şerban Nicolae, Eugen Nicolicea nu vor mai fi în Parlament, şi nici Viorica Dăncila sau Carmen Dan n-au fost susţinute să candideze.

Citeşte şi: Gabriela Firea, mesaj pentru Orban: „Măcar în ceasul al doisprezecelea înţelegeţi că interesul primordial al românilor este sănătatea!”


loading...
Partenerii noștri