De câte ori pe săptămână fac amor Andra şi Măruţă. Artista l-a dat de gol pe soţul ei: „Nu vă gândiţi la ceva…” VIDEO

Andra a dat un răspuns inedit atunci când a fost întrebată de câte ori pe săptămână face dragoste cu soţul ei. Vedeta a povestit că ea a fost cea care a oferit mai mult, în relaţia cu Măruţă.

13 mai 2023, 11:24
De câte ori pe săptămână fac amor Andra şi Măruţă. Artista l-a dat de gol pe soţul ei: „Nu vă gândiţi la ceva…” VIDEO

La podcastul lui Mihai Bobonete, Andra a vorbit deschis despre relaţia cu soţul ei, Cătălin Măruţă. Ea a recunoscut că a oferit, încă de la început, mai mult din punct de vedere sentimental şi a spus de câte ori pe săptămână fac amor cei doi.

Citeşte şi Ce declarație de dragoste superbă i-a făcut Gina Pistol lui Smiley înainte de nuntă: ”El este locul meu sigur”

„E, nu te gândi la ceva…De câte ori se poate. Adică de câte ori putem să fugim de copii, să facem asta”, a spus Andra.

Ea a explicat, apoi, că de la începutul relaţiei a fost cea care a oferit mai mult, din punct de vedere sentimental.

„Cătălin este introvertit, chiar dacă la televizor nu pare. Eu provin dintr-o familie în care ne exprimăm deschis sentimentele. Ne pupăm în văzul lumii, ne spunem Te iubesc de nu ştiu câte ori pe zi…Eu cu bagajul ăsta am intrat în relaţie. Depinde foarte mult de modul în care ai fost educat în familie, în ce mediu ai crescut”, a povestit Aandra.

Citeşte şi Cine sunt părinții lui Rarel Prisăcariu, câștigătorul de la ”Românii au talent”: ”Nu a fost forțat să învețe ceva. Face totul din plăcere”

Andra a punctat că este o persoană căreia îi place să împărtăşească tot şi nu poate ţine secrete.

„Eu împărtăşesc tot. Dacă iese un coş în ureche.., tot. Nu ţin secrete, se vede pe faţa mea dacă vreau să ţin un secret, eu nu pot să mint, mă trădează faţa”, a dezvăluit Andra.

@paparazzi_tiktok0 #foryou ♬ original sound – Paparazzi_tiktok0