De ce 9 seara este ora critică pentru bărbaţi

Conform medicilor, bărbaţii devin ursuzi cam pe la ora nouă seară şi râvnesc la un anumit tip de atenţie, pentru a ieşi din starea proastă. Află despre ce e vorba!

RomaniaTV.net
05 mart. 2013, 10:12
De ce 9 seara este ora critică pentru bărbaţi

Am putea sa-i spunem ora critica: pe la 9 seara, multi barbati se simt brusc irascibili. Se pare ca starea de spirit li se schimba din cauza efectului ciudat pe care il au unele activitati din seara respectiva asupra hormonilor.

Citeste si Masaje senzuale care va apropie

Sa detaliem: in unele seri, sa zicem ca tipul se intalneste la o bere cu baietii, apoi mananca ceva pe fuga in oras, bea un suc sau vine direct acasa si mancati impreuna. In plus, nu uita sa incheie cina cu un desert…

„Ceea ce a mancat in ultima parte a zilei se transforma in zahar – alcoolul, carbohidratii si, evident, orice desert – ceea ce duce la diminuarea testosteronului (si asa fluctuant) cu 25%”, explica dr. Daniel Amen, autor al cartii „Change Your Brain, Change Your Body.” „Si acea cadere hormonala ii da o stare morocanoasa.”

Citeste si: Cele mai sexy zone unde sa atingi un barbat

De ce la ora 9 seara? „Dureaza ceva pentru ca bautura si mancarea sa fie digerate, asa ca daca a mancat si a baut pe la sapte seara, starea de iritare il va «lovi» peste doua ore”, detaliaza dr. Amen.

Nevoia lui arzatoare

Cand unui barbat ii scade nivelul testosteronului, nu sexul e – culmea! – ceea ce cauta pentru a-si reintra in forma.

Citeste pe Cosmopolitan.ro de ce 9 seara este ora critica pentru barbati.