De ce a ascuns Vlăduța Lupău sarcina. Artista este gravidă în 5 luni: „Crede-mă!”

De ce a ascuns Vlăduța Lupău sarcina. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a anunțat pe scenă că este gravidă, alături de băiețelul ei, Iair, în cadrul primului concert susținut la Sala Palatului. Tot atunci, a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil, va avea tot un băiețel.

29 mart. 2024, 12:25
De ce a ascuns Vlăduța Lupău sarcina. Artista este gravidă în 5 luni: „Crede-mă!”
De ce a ascuns Vlăduța Lupău sarcina

De ce a ascuns Vlăduța Lupău sarcina. Artista și soțul ei, Adrian Rus, au devenit părinții lui Iair pe 6 august 2022. Anul acesta, familia lor se va mări cu un al doilea copil. Anunțul a fost făcut chiar de Iair. „Ca să nu mai fiți curioși oare ce îi, oare ce nu îi! Ce are mami în burtică, fetiță sau băiat?”, l-a întrebat Vlăduța Lupău pe fiul ei pe scenă. „Băiat!”, a răspuns micuțul.

Din modelul meu de viață, cu fratele meu, cât mai apropiați de vârstă ar fi ideal, pentru că ar crește împreună. Ar avea prieteni comuni, aceleași lucruri de făcut, ale vârstei. Ar merge la liceu sau la facultate în același timp. (…) Cred că vârsta ideală e cât mai apropiată”, a spus Vlăduța Lupău, pentru Unica.ro.

De ce a ascuns Vlăduța Lupău sarcina

Vlăduța Lupău și-a ținut cea de-a doua sarcină ascunsă din mai multe motive. În primul rând, și-a dorit să aibă confirmarea medicilor că bebelușul este sănătos și că sarcina avansează normal. Apoi, și-a dorit să facă anunțul într-un mod cât mai special, iar primul ei concert la Sala Palatului i s-a părut ocazia perfectă.

Citește și: Unde a mers prima dată Vlăduța Lupău după ce a aflat că este gravidă. Măruță a dat-o de gol: „Nu știu dacă pot să le spun celor de acasă”

O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe viață! (…)

Ce mai vreau să știi, și ce i-am spus și fratelui tău, nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.