De ce a crezut Smiley că Pavel Bartoş îşi înşală nevasta. „Bă, ești nebun la cap! Așa de golan să fie Pavel?” Întâmplarea amuzantă dintr-o deplasare în ţară

Smiley a povestit într-un podcast cu Horia Brenciu o întâmplare amuzantă de care a avut parte în urmă cu mai mult timp și în care a fost implicat şi colegul lui de platou şi prietenul, Pavel Bartoș.

25 mart. 2022, 12:27
De ce a crezut Smiley că Pavel Bartoş îşi înşală nevasta. „Bă, ești nebun la cap! Așa de golan să fie Pavel?” Întâmplarea amuzantă dintr-o deplasare în ţară

Smiley și Pavel Bartoș sunt buni prieteni şi în afara platoului de filmare. În deplasarile din ţară, cei doi împart aceeași cameră de hotel. Invitat la podcastul lui Horia Brenciu, Smiley a povestit o întâmplare amuzantă care iniţial l-a făcut să se gândească la faptul că Pavel Bartoş are o amantă.

Smiley a povestit că trebuia să participe la preselecții împreună cu Pavel Bartoș, însă nu au putut ajunge împreună la hotelul unde erau cazați. Artistul a reușit să sosească la destinație abia a doua zi. Ajuns la recepţie, Smiley a cerut cheia de la camera lui Pavel Bartoş, dar recepţionera l-a refuzat pe motiv că Pavel Bartoş este cu o femeie.

Citeşte şi: Pavel Bartoş a slăbit 12 kilograme. Cum arată acum prezentatorul de la Românii au talent: „Nu am ținut o dietă anume”

Totul s-a dovedit o încurcătură de nume. Numele real al lui Smiley este Andrei Maria, iar angajaţii hotelului au crezut că este femeie.

„Bună ziua! Sunt Andrei Maria, aș vrea să mă cazez, dați-mi și mie o cheie de la camera lui Pavel Bartoș. Că știam că stăm împreună. Și asta zice: «Da, nicio problemă, imediat». Pac, se uită, zice: «Aaa, nu se poate, că domnul Bartoș s-a cazat aseară și e cu o domnișoară». Și zic: «Bă, eu știam că Pavel e un om însurat». Eu, în capul meu, zic: «Bă, ești nebun la cap! Așa de golan să fie Pavel?». Eu știam că e însurat. Zic: «Cum adică? Cum o cheamă?». Zice: «Stați să mă uit. Maria Andrei». Și eu zic: «Încântat, și Tiberiu mă cheamă!»”, a povestit Smiley în cadrul podcastului, potrivit WOWbiz.ro.

Citeşte şi: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Pavel Bartoș. A lăsat actoria pentru cel mai mare vis al ei