De ce a demisionat, de fapt, Ioana Petric de la Cronica Cârcotașilor: „Ultimele zile au fost intense”

De ce a demisionat, de fapt, Ioana Petric de la Cronica Cârcotașilor. Cu doar câteva zile înainte de noul sezon, vedeta și-a anunțat plecarea de la Prima TV. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, însă a revenit cu un mesaj, în care a dezvăluit motivul pentru care a decis să facă această schimbare.

17 mart. 2023, 10:51
De ce a demisionat, de fapt, Ioana Petric de la Cronica Cârcotașilor: „Ultimele zile au fost intense”
De ce a demisionat, de fapt, Ioana Petric de la Cronica Cârcotașilor

De ce a demisionat, de fapt, Ioana Petric de la Cronica Cârcotașilor. În timp ce unii au crezut că fosta Bebelușă a plecat de la Prima TV pentru că vrea să se căsătorească, alții au fost ceva mai răutăcioși. Astfel, aceasta a decis să clarifice situația și a mărturisit că a plecat pentru că simțea nevoie să evolueze.

Citește și: Şerban Huidu rupe tăcerea despre relaţia cu „bebeluşa” Ioana Petric. „Era foarte apropiată de mine!”

De ce a demisionat, de fapt, Ioana Petric de la Cronica Cârcotașilor

Ultimele zile au fost intense. Valul de susținere venit din partea voastră a fost de-a dreptul copleșitor. Am citit fiecare gând, fiecare mesaj în parte și m-a emoționat până la lacrimi bunătatea și sinceritatea cu care mi-ați scris.

Faptul că prin munca mea am reușit să ating atâtea inimi îmi aduce o satisfacție enormă, iar dragostea pe care am simțit-o venind de la voi îmi dă putere și mă motivează să merg înainte cu încredere.

Cu atâta energie pozitivă asupra mea, sunt sigură că se vor întâmpla doar lucruri bune. Realizez totuși că multă lume nu găsește o logică în spatele plecării mele și pentru că în ultimele zile au apărut diverse întrebări, simt nevoia să răspund la câteva dintre ele.

De ce? Cu siguranță nu ca să mă marit, cel puțin din câte știu eu. Dar, recunosc, m-a amuzat teribil ipoteza asta. Nu e nici o criză a vârstei, că e o decizie pe care am întors-o pe toate părțile și am calculat-o bine.

Am stat, am pus totul pe foaie, unde sunt, ce simt și unde vreau să ajung și am realizat că sunt într-o zonă de confort care mă ține la distanță de obiectivele mele. Am nevoie de o nouă provocare. Așa am ajuns la concluzia că e mai înțelept să dau acum un pas în spate, pentru ca în viitorul apropiat să pot face un pas și mai mare înainte, a spus Ioana Petric, pe Instagram.