De ce a divorțat Christian Sabbagh de fostele soții. Prezentatorul are patru copii: „În viață îți faci și reproșuri”

De ce a divorțat Christian Sabbagh de fostele soții. Prezentatorul TV consideră că, atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e bine să se separe, pentru a nu se crea un mediu tensionat și nociv pentru copii. Deși munca îi ocupă mult timp, încearcă să fie un tată bun pentru cei patru copii și se bucură că aceștia au o relație bună.

29 sept. 2023, 11:51
De ce a divorțat Christian Sabbagh de fostele soții. Prezentatorul are patru copii: „În viață îți faci și reproșuri”
De ce a divorțat Christian Sabbagh de fostele soții

De ce a divorțat Christian Sabbagh de fostele soții. Jurnalistul este de părere că o căsnicie nu poate funcționa doar de dragul copiilor pentru că „inevitabil apar discuții, certuri. Oricât ai încerca să te ferești, să nu lași copilul să vadă tensiunile, acesta le va simți. Se creează un mediu tensionat, nociv pentru copil.

Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, este bine să urmeze căi diferite, mai ales pentru binele copiilor. Eu am relații foarte bune cu Edi și cu Yasmine, ca și când despărțirea de mamele lor nu s-ar fi întâmplat. De altfel, despărțirile mele au fost de comun acord, cu maturitate„, a spus Christian Sabbagh pentru Viva.ro.

Citește și: Christian Sabbagh şi-a înscris fiul diagnosticat cu autism la o grădiniță specială: „Încercăm toate terapiile din lumea asta. Geo este prioritar pentru noi în acest moment”

De ce a divorțat Christian Sabbagh de fostele soții

Jurnalistul a declarat că ambele despărțiri au fost pe cale amiabilă, iar copiii nu au simțit nicio tensiune între ei. Întrebat dacă regretă ceva, după două divorțuri, a mărturisit că „în viață îți faci și reproșuri”.

„Probabil nu am petrecut foarte mult timp în familie sau poate era nevoie mai mult de prezența mea în anumite situații. Dar nu poți întotdeauna să împarți timpul echitabil între profesie și viața de familie.

Dar una dintre lecțiile pe care le-am învățat este că, dacă doi oameni nu se mai înțeleg, este bine să discute și, dacă nu pot repara relația, să se despartă amiabil. Și, de dragul copiilor, să rămână în relații bune, firești, astfel încât impactul asupra copiilor să fie cât mai mic.

Când am divorțat, amândoi erau prea mici și nu cred că au înțeles foarte bine ce se întâmplă. Ne vedeam aproape zi de zi, îi luam sau îi duceam la grădiniță.

Am încercat mereu, atât cât mi-a permis și timpul, să fiu o prezență constantă în viața lor și să le ofer sprijinul meu ori de câte ori au avut nevoie. Și acest lucru se întâmplă și astăzi, avem o relație cât se poate de deschisă, comunicăm foarte des, ne vedem atunci când ei simt nevoia, având în vedere că sunt deja destul de mari și au propriul program„, a mai spus jurnalistul.


Calendar 2024