Dieta banală cu care Anca Ţurcaşiu se menţine în formă maximă la 53 de ani. La ce alimente a renunţat definitiv

Anca Țurcașiu are aproape 53 de ani, dar se menţine într-o formă excelentă şi, mai mult, este una dintre cele mai fresh și carismatice prezențe din showbiz-ul de la noi. Vedeta a vorbit despre dieta care-i permite să arate impecabil, dar şi despre viciile la care nu poate să renunţe.

04 mai 2023, 08:32
Dieta banală cu care Anca Ţurcaşiu se menţine în formă maximă la 53 de ani. La ce alimente a renunţat definitiv
Dieta banală cu care Anca Ţurcaşiu se menţine în formă maximă la 53 de ani. La ce alimente a renunţat definitiv

Dieta banală cu care Anca Ţurcaşiu se menţine în formă maximă la 53 de ani. Vedeta a dezvăluit cum reuşeşte să aibă un corp perfect şi să nu simtă aproape deloc trecerea timpului.

Citeşte şi: Dieta japoneză taie kilogramele ca o sabie de samurai şi te scapă de ficatul gras

„Vizavi de siluetă: reel-ul acela (n.r. – un clup video postat recent pe Facebook) l-am făcut într-un moment în care am vrut să dau jos trei kilograme și am reușit. Am mâncat foarte puțin, o singură dată pe zi. Acum nu mai fac asta. Am două sau trei mese pe zi, dar tot cu mare atenție. Folosesc combinații corecte de alimente: proteine plus legume. Proteine însemnând ouă sau pește. Mănânc salate multe, mult verde în farfurie, fără ulei, fără grăsimi. Am eliminat lactatele, carnea, carbohidrații, ca să păstrez o formă a corpului şi kilogramele pe care mi le doresc. Fac în fiecare zi o oră de sport pentru tonifiere musculară”, a spus Anca Ţurcaşiu pentru Viva!.

Citeşte şi: Dieta MIND. Cum slăbeşti cu cel mai popular regim alimentar. Este noul tren în întreaga lume

„De sărbători nu mănânc decât ouă fierte, atât. Cozonacul e singurul lux pe care mi-l permit: o felie de cozonac cu ou și cu muștar, asta era combinația pe care o aveam de fiecare dată de Paște, să simt că este altceva. E un mod de viață. Îmi pare rău că spun, dar sunt foarte radicală din acest punct de vedere”, a mai adăugat vedeta, care a recunoscut că are şi câteva obieceiuri la care nu poate renunţa: „Ba da, am vicii, am mai spus asta. Am fost fumătoare toată viața, deci nu sunt perfectă. Ar trebui să elimin asta, știu. Un pahar cu vin roșu sec, din când în când, se adaugă la plăcerile mele nevinovate”.