De ce a murit, de fapt, sportiva Andreea Rabciuc, dispărută în Italia din 2022. Detaliile ieșite la iveală în urma analizelor asupra trupului neînsuflețit al fetei

Andreea Rabciuc a dispărut fără urmă acum doi ani, rămășițele ei fiind găsite în urmă cu o săptămână într-o fermă abandonată din Italia.

29 ian. 2024, 11:06
De ce a murit, de fapt, sportiva Andreea Rabciuc, dispărută în Italia din 2022. Detaliile ieșite la iveală în urma analizelor asupra trupului neînsuflețit al fetei
Cum a murit Andreea Rabciuc, dată dispărută în Italia în urmă cu doi ani

Andreea Rabciuc a dispărut în urmă cu doi ani de zile, iar săptămâna trecută anchetatorii i-au găsit trupul neînsuflețit într-o fermă abandonată din Italia. Acum, se pare că autoritățile sunt tot mai aproape de aflarea adevărului și iau în calcul o ipoteză șocantă în privința morții sportivei.

Osemintele găsite în ferma abandonată din Italia, situată foarte aproape de locul unde Andreea Rabciuc a fost văzută pentru ultima dată în urmă cu doi ani, au fost analizate de medicii legiști.

Citește și: Descoperire-șoc în cazul campioanei Andreea Rabciuc, dispărută în Italia din 2022. Un cadavru a fost găsit lângă o fabrică părăsită

În urma expertizei, anchetatorii au descoperit că tânăra ar fi avut mai multe oase rupte, iar craniul ar fi fost găsit într-o poziție care îi fac pe aceștia să se gândească la o posibilă crimă sau chiar sinucidere.

În urma descoperirii acestor detalii, anchetatorii au ajuns la concluzia că Andreea Rabciuc ar fi căzut de la înălțime, aceasta fiind și posibila cauză a morții sale. Autoritățile exclud varianta unui accident și continuă cercetările pentru a afla dacă Andreea și-a pierdut viața în acel loc sau dacă osemintele ei au fost aduse acolo, potrivit antena3.ro.

Lângă trupul neînsuflețit al Andreei, a fost găsită o eșarfă de culoare galbenă, care va fi supusă unei expertize în perioada următoare pentru a determina urmele de ADN ale persoanelor care ar fi atuns-o, anchetatorii considerând că aceasta ar putea fi arma crimei. În preajma locului unde a fost găsit cadavrul, pe o balustradă, a fost descoperit un mesaj misterios, care va fi analizat de anchetatori pentru a constata dacă cea care l-a scris a fost chiar tânăra găsită fără suflare.

Citește și: O tânără de 26 de ani a fost găsită moartă pe un câmp. Sorina era din Cluj-Napoca și dispăruse de acasă de două zile

Principalul suspect în cazul morții româncei este chiar iubitul ei, Simone Gresti. În seara în care a dispărut, aceasta participase la o petrecere alături de partenerul ei și câțiva prieteni, eveniment în cadrul căruia Andreea și Simone s-au certat. Ulterior, tânăra a părăsit locația, iar de atunci nimeni nu i-a mai dat de urmă.

Simone Gresti este acuzat de omor din culpă, iar autoritățile au descooperit asupra telefonului Andreei, pe care i l-au confiscat. Bărbatul se declară nevinovat.

„Au fost mai întâi câteva insulte, apoi mai multe. Andreea suferea în tăcere toate aceste lucruri, dar s-a umplut paharul şi a vrut să plece. Era lucidă, dar era şi foarte furioasă”, a povestit prietenul Andreei despre seara în care tânăra s-ar fi certat cu iubitul și ar fi plecat, singură, pe stradă