O tânără de 26 de ani a fost găsită moartă pe un câmp. Sorina era din Cluj-Napoca și dispăruse de acasă de două zile

O tânără de 26 de ani, dispărută de acasă de marți, 23 ianuarie, a fost găsită de autorități joi, 25 ianuarie, însă moartă, pe un câmp din comuna Gârbău.

25 ian. 2024, 14:35
O tânără de 26 de ani a fost găsită moartă pe un câmp. Sorina era din Cluj-Napoca și dispăruse de acasă de două zile
O tânără de 26 de ani a fost găsită moartă pe un câmp. Sorina era din Cluj-Napoca și dispăruse de acasă de două zile

Tânăra de 26 de ani din municipiul Cluj-Napoca a fost dată dispărută după ce familia anunţase că a plecat de acasă și nu a mai dat niciun semn. Ea a fost găsită moartă, după două zile de căutări, pe un teren extravilan din comuna Gârbău.

Citește și: Descoperire-șoc în cazul campioanei Andreea Rabciuc, dispărută în Italia din 2022. Un cadavru a fost găsit lângă o fabrică părăsită

O tânără de 26 de ani a fost găsită moartă pe un câmp

Poliția din Cluj a fost alertată în urmă cu două zile de rudele tinerei, pe nume Sorina, care au anunțat că aceasta a plecat voluntar de acasă însă nu mai este de gîsit. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a făcut publice fotografia şi semnalmentele tinerei, făcând apel la cei care o văd să anunţe autorităţile. De asemenea, poliţişti, jandarmi şi voluntari au căutat-o pe femeie timp de două zile.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit joi, 25 ianuarie, de una dintre echipele de căutare, pe un teren extravilan din comuna Gârbău. Sorina a fost suprinsă ultima dată de camerele de supraveghere ale Gării din Cluj urcând într-un tren spre Aghireşu, nu a ajuns la destinaţie ci a coborât la Gara din Gâlbău, la 15 km distanţă de Cluj Napoca.

Poliţia anunţă că a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc decesul.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia, poliţiştii vor continua cercetările în cadrul unui dosar penal ce vizează infracţiunea de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată şi expertiza medico-legală”, a transmis Poliţia Judeţeană Cluj

Din primele cercetări, toate indiciile duc către o sinucidere, iar faptul că, după spusele familiei, ea ar mai fi încercat să își ia viața și în trecut.

Citește și: O tânără româncă de 18 ani a fost dată dispărută în Italia. Mama: „Vă rog, ajutați-ne să o găsim!”