De ce a murit Emi Pian. Substanţa găsită în corpul liderului clanului Duduianu ar putea da peste cap ancheta

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit, cel mai probabil, în urma unui infarct miocardic, iar rănile provocate prin înjunghiere nu i-a fi pus viaţa în pericol. Surse medicale citate de Gândul.ro susţin că raportul întocmit de legişti după autopsia cadavrului interlopului asasinat la o partidă de barbut ar putea răsturna ancheta în cazul a ceea părea a fi un asasinat prin înjunghiere.

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 14:24
De ce a murit Emi Pian. Substanţa găsită în corpul liderului clanului Duduianu ar putea da peste cap ancheta

Legiştii au mai constatat că Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, ar fi consumat o substanţă psihoactivă, înainte de a fi ucis. Prezenţa substanţei în sângele victimei a fost descoperită în urma testului rapid realizat la spital, precum şi în urma testului toxicologic prin care se va stabili ce anume a ingerat Emi Pian, notează Gândul.

Cât despre cauza morţii lui Emi Pian, surse din rândul anchetatorilor au precizat că interlopul a murit în urma unui infarct miocardic. Legiştii au apreciat că moartea bărbatului de 39 de ani nu a provocată de plăgile provocate prin înjunghiere. Acest lucru ar putea duce la schimbarea încadrării juridice din omor în lovituri cauzatoare de moarte, iar agresorul lui Emi Pian ar putea primi o condamnare mai blândă.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă, în locuința sa situată chiar vizavi de Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat tatăl său, Nicolae Duduianu.

VIDEO Haos acasă la Emi Pian. Sute de persoane, fără mască, se calcă în picioare pentru a-l vedea pe liderul clanului Duduianu