VIDEO Haos acasă la Emi Pian. Sute de persoane, fără mască, se calcă în picioare pentru a-l vedea pe liderul clanului Duduianu

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă, în locuința sa situată chiar vizavi de Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat tatăl său, Nicolae Duduianu.

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 11:01

La această oră, foarte multă lume a venit deja acasă la Emi Pian, pentru a-şi lua rămas bun. Poliția și Jandarmeria sunt şi ele prezente şi asistă cum sute de oameni efectiv se calcă în picioare pentru a-l vedea pe Pian, care a fost adus de la IML.

Potrivit imaginilor de la casa lui Emi Pian, dintrei cei veniţi să îi aducă un ultim omagiu interlopului, aproape nimeni nu purta mască de protecţie. Mai mult decât atât, autorităţile prezente în număr mare nu au luat nicio măsură în acest sens, nu a fost aplicată nicio amendă până acum, deşi este vizibil faptul că se încalcă regulile distanţării sociale.

 

Se pare că această situaţie va continua, deoarece înmormântarea va avea loc duminică. Este foarte greu de crezut că în următoarele patru zile, când vor fi şi mai multe persoane, sunt aşteptaţi mii  de oameni, atât din ţară, cât şi din străinătate, autorităţile vor încerca să se impună pentru respectarea măsurilor.

Potrivit legii, se interzice participarea la evenimente private în spaţii deschise, cu excepţia celor care se desfăşoară cu participarea a cel mult 50 de persoane şi cu respectarea regulilor de distanţare fizică.

Pe gardul casei este pus un afiș cu imaginea lui, însoțit de mesajul: „Nu te vom uita niciodată! Regele Emi Pian”.

Citeşte şi: Noi detalii despre înmormântarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Florin Salam va cânta la priveghi

Filmul de groază al uciderii liderului clanului Duduianu, Emi Pian

Richard Gheorghe Emanuel, un membru al clanului Rinu ar fi avut o dispută verbală cu Emi Pian, în timpul căreia i-ar fi spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent au început să facă și ei avere.

Citeşte şi: Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă. Petrecea alături de Florin Salam şi Costel Biju VIDEO

La un moment dat, Emi Pian ar fi decis să pună punct avalanșei de jigniri și s-a ridicat de la masă. Atunci a fost momentul când s-au luat la bătaie, iar Richard Gheorghe Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior, scrie Gândul.ro.

Imediat ce a simțit înțepătura, Emi i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

Polițiștii au găsit la fața locului mai multe cuțite și au adus la audieri în jur de 15 persoane, care participaseră la sesiunea de barbut și care fugiseră înainte ca anchetatorii să ajungă la fața locului, precizează aceeaşi sursă.

Florin Salam, piesă cutremurătoare după moartea lui Emi Pian

Florin Salam a lansat o melodie dedicată lui Emi Pian. „Intru tânăr în pământ” a fost postată pe Youtube şi a strâns un număr record de vizualizări.

Florin Salam a lansat o melodie dedicată lui Emi Pian, interlopul ucis luni dimineață în timpul unui joc de barbut, în sectorul 6 din Capitală. Melodia a strâns 50.000 de vizualizări în doar două ore de la lansare.

Presupusul ucigaş al lui Emi Pian, frate de cruce cu fratele victimei! Toate legăturile între clanurile Duduianu şi Rinu

Ce necaz mare m-a lovit, intru tânăr în pământ, ce mai soartă blestemată, pentru mamă, pentru tată. Fă-mă Doamne-un șarpe lung, să intru pe sub pământ, să merg la băiatul meu, să stau de vorbă cu el„, sunt primele versurti ale melodiei pe care Florin Salam i-a dedicat-o lui Emi Pian.