De ce a refuzat Cornel Păsat să participe la Survivor România: „Multă mâncătorie, ipocrizie, perversitate”. Și soția lui, Bianca, a fost ofertată de ProTV

Cornel Păsat, unul dintre cei mai cunoscuți cregrafi de la noi, a refuzat să participe la Survivor România. Și soția lui a fost ofertată.

30 ian. 2024, 11:37
De ce a refuzat Cornel Păsat să participe la Survivor România: „Multă mâncătorie, ipocrizie, perversitate”. Și soția lui, Bianca, a fost  ofertată de ProTV
De ce a refuzat Cornel Păsat să participe la Survivor România

Cornel Păsat este unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi de la noi, reușind să țină prima pagină datorită trupei de striptease masculin Flamingo Boys. Fostul partener al Oanei Roman este acum căsătorit și are un băiețel.

Recent, acesta a dezvăluit că a primit oferte pentru a participa la Survivor România, însă a refuzat să participe la celebrul concurs. Fost concurent la „Rătăciți în Panama”, show de supraviețuire difuzat în urmă cu mai mulți ani de Kanal D, Cornel Păsat a spus că nu doar el, ci și soția lui, Bianca, a primit oferta de a participa la Survivor.

Citește și: Cornel Păsat a dezvăluit care sunt cele mai mari defecte ale Oanei Roman: „Cheltuia mult, își permitea”. De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi

„Am primit și eu și Bianca propuneri de a participa la Survivor. Dar suntem părinți, avem un băiețel și nu am vrea să stăm atât de mult timp departe de el. Este un format dificil din punct de vedere social. Multă mâncătorie, ipocrizie, perversitate… Și riscant pentru sănătate. Accidentările sunt frecvente și te pândesc la tot pasul. În concluzie, nu merită. Eu am fost la un astfel de show în 2009. Nu mai vreau acea experiență”, a spus Cornel Păsat pentru Cancan.

El a dat de înțeles că pe cei de la Antena 1 nu i-ar refuza, în cazul în care le-ar face vreo ofertă pentru că emisiunile care îi atrag în acest moment sunt Power Couple și Asia Express.

Citește și: Victoraș Micula, beizadeaua milionarului de la European Drinks, început Fresh într-un sat din Suedia. Cine e persoana pe care a pus-o să-i arunce mașina într-o prăpastie, pentru a încasa asigurarea de 275.000 de euro

„Power Couple mi se pare chiar interesant și atractiv. Bianca își dorește la Asia Express. Urmăresc emisiunile cu interes și nostalgie”, a adăugat Cornel Păsat.

Potrivit informațiilor apărute în presă în ultima vreme, emisiunea Asia Express revine la formatul ei inițial, după ce în 2023 au fost două ediții America Express. Din păcate, condițiile din țările de pe continentul american au fost destul de grele, unii concurenți au fost amenințați cu pistolul, astfel că Mona Segall, producătoarea show-ului, a decis să se întoarcă să filmeze următorul sezon în Asia.