De ce a refuzat Pepe să participe la „America Express” și „Survivor ”. Artistul ar fi primit sumele colosale săptămânal

Pepe a primit mai multe propuneri din partea unor formate TV celebre, în schimbul unor sume considerabile, dar a decis să nu le accepte.

13 mart. 2023, 13:20
De ce a refuzat Pepe să participe la „America Express” și „Survivor ”. Artistul ar fi primit sumele colosale săptămânal
De ce refuză Pepe să fie concurent în unele formate TV

Pepe, un artist desăvârșit, a demonstrat de-a lungul anilor că poate îndeplini cu succes sarcinile unei vedete de televiziune. Acesta a putut fi văzut de multe ori în ipostaza de prezentator, dar unii productori și l-au dorit drept concurent în diverse emisiuni.

Artistul a știut să se muleze întotdeauna conform cerințelor publicului, dar și ale conținutului pe care îl prezintă. Acesta a dezvăluit că a primit și foarte multe oferte din partea formatelor care l-ar fi pus în ipostaza de concurent.

Citește și: Cum arată fiul lui Pepe și al Yasminei la opt luni. Artistul e un familist convins și îi dedică micuțului tot timpul – FOTO

La primul sezon „Exatlon”, Pepe a fost una dintre vedetele vânate, producătorii mizând pe imaginea sa, dar acesta a refuzat, în ciuda sumelor mari care i-au fost oferite. Și cei de la Antena 1 i-au propus să participe la „Asia Express”, dar artistul a refuzat categoric conceptul. Se pare că nici cei de la „Survivor” nu au reușit să îl convingă.

Pepe a vorbit despre aceste oferte și motivul real pentru care le-a refuzat. Se pare că banii nu au fost niciodată factorul care să îl împiedice din a face asta, ci faptul că nu poate sta foarte mult departe de familia sa. Acesta are un copil mic, dar și pe cele două fiice din căsnicia anterioară care se află în grija lui.

Citește și: Raluca Pastramă s-a despărțit de soțul ei? Ce spune despre relația cu Ibrahim

„Eu nu pot pleca mai mult de o săptămână. Nici la Nea Marin nu prea m-am dus. Nu am doar un copil, ci trei, sunt întreținător de familie. Fetele stau la mine, le duc la școală. În plus, am multe concerte semnate pentru o perioadă lungă. 

Încă de când au apărut aceste showuri mi s-a tot propus, începând cu Exatlon… Dar e exclus, nu am cum să merg, chiar dacă mi-aș dori. Nu rezist să stau două luni fără copiii mei. Nicio sumă de bani din lume nu merită asemenea sacrificiu”, a declarat Pepe pentru cancan.ro.