De ce adorm bărbaţii când femeile au chef de sex

Multe relaţii se termină din cauza că viaţa sexuală nu mai este cum era la început şi apar disturbări comportamentale ale membrilor cuplului.

RomaniaTV.net
17 apr. 2013, 07:10
De ce adorm bărbaţii când femeile au chef de sex

Potrivit studiilor, cei care se plictisesc cel mai repede de sexul cu aceeasi persoana sunt barbatii insa acest lucru nu se petrece din cauza lor.

Situatii de acest gen apar absolut in orice relatie si sunt dictate de factori care nu pot fi neaparat controlati insa ale caror efecte pot fi atenuate, acest lucru ducand inmod sigur la “insanatosirea” grabnica a relatiei.

Motivele pentru care barbatii nu sunt mereu receptivi seara sau noaptea la aluziile sexuale ale partenerei srau ascunse adanc in codul lor genetic si totodata in felul in care organismul lor functioneaza din cauza hormonilor.

Sexualitatea masculina este dictata de testosteron, hormonul care determina impulsurile primitive ale barbatilor. Prin impulsuri primitive se face referire la impulsul de a se inmulti si de a se apara.

Din cauza ca nivelul de testosteron din corpul unui barbat fluctueaza pe parcursul unei zile, sunt momente in care acestia se simt efectiv lipsiti de vlaga si atunci se instaureaza oboseala.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro.