De ce au stabilit Smiley și Gina Pistol să nu posteze nicio fotografie cu fiica lor pe internet: „Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege”

Smiley și Gina Pistol evită să posteze fotografii cu fetița lor, Josephine, pe rețelele sociale. Mulți fani s-au întrebat de-a lungul timpului de ce nu își expun deloc copilul pe internet, iar acum artistul a venit și cu explicația.

02 mai 2023, 15:22
De ce au stabilit Smiley și Gina Pistol să nu posteze nicio fotografie cu fiica lor pe internet: „Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege”

Urmăritorii lui Smiley și ai Ginei Pistol sunt curioși să vadă cum arată și cu cine seamănă fetița lor, Josephine, despre care au vorbit foarte mult. Totuși, cei doi sunt foarte atenți la ce postează cu copilul lor au venit și cu explicația pentru care nu sunt de acord să-i arate fața copilei.

Smiley a spus că fetița lui va apărea pe rețelele sociale atunci când va avea vârsta necesară pentru a decide ea acest lucru.

Citește și Bat clopote de nuntă! Gina Pistol și Smiley se căsătoresc. „Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi”

„Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru! Am decis să-i dăm posibilitatea să fie anonimă, să decidă ea, când va fi cazul, dacă vrea să apară sau nu”, a declarat Smiley, potrivit Libertatea.

Smiley: „Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața. Dar nu o expunem pe rețelele sociale”

Smiley a mai spus că nu i-a ascuns niciodată chipul lui Josephine atunci când a ieșit cu ea în public. Restricția se aplică doar când e vorba de mediul virtual.

„E un copil simpatic, creativ, eu unul aș vrea s-o arăt tot timpul oamenilor. Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața, dar am decis să nu o expunem pe rețelele sociale, pentru că nu cred că e locul unui minor acolo. Dacă ea își va dori, la un moment dat, să aibă conturi pe rețelele sociale, e decizia ei! Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea! Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă. O să evităm să o mai postăm chiar și cu spatele”, a adăugat Smiley.

Citește și Gina Pistol şi Smiley i-au luat prin surprindere pe fani. „Am făcut-o şi pe asta!”