De ce avem nevoie de enzime digestive?

Digestia este un proces complex care transformă alimentele consumate în hrană pentru organism, dar și în resturi care trebuie eliminate. În acest proces de digestie intră o mulțime de factori și de componente, iar printre aceștia regăsim inclusiv enzimele digestive. Acestea sunt o categorie de proteine regăsite în interiorul unei celule și care au rol în accelerarea distrugerii toxinelor și a descompunerii particulelor alimentare pe durata procesului de digestie.

08 feb. 2023, 13:39
De ce avem nevoie de enzime digestive?

Rolul jucat de enzimele digestiveProducerea de enzime digestive are loc în pancreas, în stomac și în intestinul subțire. Există o producție de astfel de enzime chiar și la nivelul glandelor salivare care încep practic să descompună alimentele încă din timpul masticației. Este important de punctat faptul că după vârsta de 20 de ani enzimele digestive care sunt produse în mod natural la nivelul organismului încep să scadă. Mai mult, până la vârsta de 30 de ani începe să apară o deficiență în majoritatea enzimelor digestive.Pe măsură ce enzimele digestive încep să scadă, apar tot mai des anumite probleme și simptome asociate cu tractul digestiv, și anume balonarea și disconfortul abdominal în urmă consumului de alimente. Un alt aspect important de amintit este faptul că organismul nu produce enzimele necesare pentru a digera alimentele care sunt de origine vegetală. Digestia dificilă conduce la apariția unei absorbții deficitare a nutrienților și a microelementelor nutritive, fapt pentru care oganismul devine mai slăbit și mai puțin rezistent la factorii din exterior.Din acest motiv este nevoie ca odată cu trecerea anilor să avem în vedere consumul de enzime digestive sub formă de suplimente alimentare. Există o gamă diversificată de astfel de suplimente alimentare, iar printre acestea se remarcă suplimentul alimentar MegaEnzyme.

 

Beneficiile oferite de MegaEnzyme

Indiferent dacă îți dorești să suplimentezi enzimele digestive luate din surse naturale precum miere, iaurt, chefir sau alte alimente fermentate ori dacă ai nevoie de enzime digestive pentru a combate simptomele precum balonarea sau disconfortul gastric, poți să iei în considerare folosirea suplimentului alimentar MegaEnzyme.

Vorbim despre un produs cu o foarte mare eficiența în producerea de enzime măsurat prin activitatea enzimatică. Cu cât activitatea enzimatica este mai ridicată, cu atât enzimele vor putea digera mai eficient alimentele. Datorită faptului că vorbim despre suplimente alimentare cu potența foarte mare, este suficient consumul unui număr mai mici de capsule chiar și pentru o capacitate de digestie maximizată.

Spre deosebire de alte suplimente alimentare de tip enzime, MegaEnzyme reușește să parcurgă întreaga lungime la nivelul intestinului subțire ca urmare a faptului că este activ pe întreg spectrul de pH-ul regăsit în intestinul subțire și în toate celelalte segmente ale tubului digestiv. Astfel vorbim despre un supliment alimentar din categoria enzimelor digestive care este mult mai eficient.

Eficiența ridicată a acestui supliment alimentar este dată de ingredientele care se regăsesc în MegaEnzyme: amestec de enzime digestive produse de o serie de microorganisme care nu sunt modificate genetic, malt din orz, carbonat de calciu, dextrină, dextroză, fosfat dicalcic, maltodextrina din porumb, sorbat de potasiu, dioxid de siliciu, clorură de sodiu, dextrină din tapioca, dextrină din cartof, celuloză microcristalină, stearat de magneziu vegetal și capsulă vegetală. Pentru mai multe informații accesați site-ul nostru megaspore.ro.