De ce bărbaţii nu vor să facă sex uneori

În general, despre bărbaţi se spune că se gândesc mereu la sex. Prin urmare femeile sunt luate prin surprindere atunci când, le sunt refuzate propunerile de amor. În asemenea momente, nu doar că îţi simţi mândria rănită, dar te întrebi ce nu este în regulă cu tine, cu el sau cu relaţia voastră. Ei bine, nimic nu este rău, însă chiar şi cel mai înflăcărat bărbat are momente în care, pur şi simplu, nu vrea sex.

RomaniaTV.net
21 aug. 2012, 06:35
De ce bărbaţii nu vor să facă sex uneori

Iată ce trebuie să ştii despre bărbaţi astfel încât să-l faci să se gândească din nou la sex.

Despre bărbaţi: De ce, uneori, nu vor să facă sex

Înainte de orice, trebuie să ştii că faptul conform căruia bărbaţii se gândesc la sex la fiecare 7 secunde este doar un mit. Un nou studiu a descoperit că  bărbaţii se gândesc la sex aproximativ de 19 ori pe zi şi, deşi pare o cifră impresionantă, asta nu înseamnă că şi vrea să facă amor atunci şi acolo. În plus, în această perioadă de recesiune economică, bărbaţii sunt tot mai puţin interesaţi se sex. Bărbaţi îşi extrag dorinţa sexuală din cariere şi din securitate financiară. Şi dacă se confruntă cu probleme într-una dintre cele două, atunci sexul este ultimul lucru la care se gândesc.

Despre bărbaţi: Sexul şi urmaşii lui Adam

Respingerea sexuală este dureroasă atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, cu menţiunea că femeile sunt mai afectate. Motivul pentru care respingerea este mai dureroasă pentru femei derivă dintr-un mod diferit de gândire.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Vezi şi Cum să o convingi să faceţi sex mai des