De ce e bine să îţi speli părul cu şampon cu sare. Nu o să-ţi mai lipsească banalul ingredient din baie

Un remediu mai putin cunoscut de femei pentru tratarea parului - samponul cu sare face adevarate minuni.

11 aug. 2016, 08:39
De ce e bine să îţi speli părul cu şampon cu sare. Nu o să-ţi mai lipsească banalul ingredient din baie

Sa te speli cu sampon cu sare pe cap nu e nicio idee ciudata, scrie teotrandafir.com. Sarea de mare hraneste radacina firului de par mai mult decat orice alt produs cosmetic. Il face sa creasca repede si previne roaderea firelor de par.

Citeşte şi Şi-a pus maioneză în tot părul şi a folosit-o pe post de balsam. Cum i-a arătat părul după VIDEO

Ce efecte se produc daca iti speli parul cu sampon cu sare

Daca parul tau se ingrasa foarte usor si oricat de des l-ai spala pentru a-i reda stralucirea si a-l face moale, solutia pentru tine este samponul cu sare. Pune 30 de grame de sare de mare in samponul tau si las-o sa se dizolve. Pune samponul la rece si foloseste dupa 24 de ore.

Aplica samponul cu sare pe parul uscat, la radacina, si lasa-l sa isi faca efectul timp de 20 de minute. Clateste apoi parul cu ceai de musetel si apoi cu apa rece. Dupa 3 astfel de sedinte pentru ingrijirea parului, vei observa ca podoaba ta capilara renaste intr-un mare fel.

Alte intrebuintari ale sarii de mare:

1. Amesteca sarea de mare intr-un sapun lichid sau o crema hidratanta si lasa-le la actionat pe fata timp de 30 de minute. Spala-te apoi cu ceai de musetel sau un gel de curatare a fetei.

Scapi de pielea uscata, de cosuri si chiar de ridurile de expresie. Sarea de mare actioneaza in profunzime hranind tesuturile pielii deteriorate din cauza proastei folosiri a produselor de ingrijire faciala ori din cauza alimentatiei.

Citeşte şi Cele mai simple metode pentru a avea un păr mai des în 10 zile

2. Pentru a scapa de durerile de picioare dupa ce ai umblat o zi intreaga cu tocuri sau te-au jenat pantofii, amesteca sare de mare (o lingurita) cu ulei de masline si freaca-ti picioarele. Pune-le apoi intr-un lighean cu apa calduta si sterge-le cu un prosop moale.

3. Freaca zonele cu celulita cu sare de mare amestecata cu zat de cafea. Efectul cojii de portocala dispare dupa aproximativ doua saptamani. Atentie! Nu urma acest tratament anticelulitic mai mult de doua ori pe saptamana.