De ce femeile slăbesc MAI GREU decât bărbaţii. Nu te-ai aştepta la o asemenea explicaţie

Toate ne-am intrebat, la un moment dat, de ce barbatii care se apuca de sport slabesc mai usor de noi, desi tragem cat putem de tare atunci cand facem miscare.

RomaniaTV.net
24 aug. 2014, 06:43
De ce femeile slăbesc MAI GREU decât bărbaţii. Nu te-ai aştepta la o asemenea explicaţie

Ei bine, oamenii de stiinta din SUA au ajuns la concluzia ca masa musculara a corpului feminin este responsabila de rezultatele slabe obtinute cand ne chinuim sa slabim.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Missouri (SUA) au confirmat un fapt care a reusit, la un moment dat, sa indispuna orice femeie: barbatii care se apuca de sport slabesc mai repede decat femeile care fac miscare.

Cercetatorii din Missouri au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au organizat un program de fitness pentru 75 de femei si barbati obezi. Programul includea atat asa-numitul tras de fiare, cat si exercitii de aerobic, fiind personalizat pentru fiecare persoana in parte astfel incat sa dea cele mai bune rezultate. Dupa 16 saptamani, oamenii de stiinta au constatat ca, pentru aceeasi diminuare a indicelui de masa corporala, femeile trebuiau sa depuna 85% efort, in timp ce barbatilor le era suficient 65% efort pentru a obtine aceleasi rezultate.

CONTINUAREA PE LYLA.RO


loading...