De ce l-a iertat Ioana Simion pe Ilie Năstase de sărbători. Unde vor petrece Crăciunul şi Revelionul

Ioana Simion și Ilie Năstase au avut de-a lungul timpului probleme în căsnicie, dar în ultima perioadă acestea au devenit din ce în ce mai multe.

24 dec. 2022, 11:35

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au aflat de multe ori în pragul divorțului. De curând, cei doi au fost implicați într-un scandal, după ce în presă au apărut informații cum că fostul tenismen ar fi spus că soția lui a plecat cu două milioane de euro de acasă.

Ulterior, Ilie Năstase a dezvăluit că el nu a făcut astfel de declarații și că, de fapt, cineva vrea să le facă rău. Chiar dacă mariajul lor nu este nici de departe unul perfect, au decis să lase tot ce a fost rău în urmă și să se bucure împreună de sărbători. Însă, Ioana Simion trebuie să se convingă de anumite aspecte.

„Eu eram foarte curioasă să știu atunci cine a vorbit că aș fi fugit cu milioanele, el a ieșit în presă și a spus că nu a vorbit așa ceva. Acum să zicem ca da, suntem bine. Eu va trebui să mă conving de anumite lucruri cu care nu sunt așa lămurită, de ce se întâmplă, că au fost câteva lucruri care m-au deranjat foarte mult, cum a fost și cu restaurantul acela unde se zicea că am consumat alcool. Eu nu consum alcool decât o dată sau de două ori pe an, și atunci foarte puțin, eu nu sunt consumatoare de alcool”, a declarat Ioana, pentru Spynews.ro.

Citește și: Iulia Albu o face praf pe Brigitte Pastramă: „Perioada ei de glorie a fost cât timp era căsătorită cu Ilie Năstase”

Soția lui Ilie Năstase se simte deranjată de faptul că în presă apar materiale în care se spune că e acesta o întreține.

„Acum două zile a mai fost ceva că pompează bani și că mi-ar fi luat cauciucuri. Stai puțin să ne înțelegem. Până la urmă suntem soț și soție, nu sunt amantă, nu sunt iubită, orice soț îi schimbă cauciurile la soție. Mi se par foarte multe aberații, nu știu ce se întâmplă”, a mai zis aceasta.

Ioana Simion și Ilie Năstase petrec sărbătorile la Poiana Brașov

Cuplul, însoțit de întreaga familie, vor pleca la Poiana Brașov, unde vor petrece Crăciunul și Revelionul. Femeia susține că mereu și-a dorit liniște și armonie.

„Voi pleca către Poiana Brașov. Au fost biletele luate din timp. Voi merge cu copiii, cu Ilie. Suntem în familie, îți dai seama că eu acum de sărbători nu pot să-l las sau doamne ferește. Eu mereu de sărbători am încercat să fie pace, liniște, că așa e frumos. De Revelion vom fi tot acolo, plecăm de astăzi și probabil ne vom întoarce pe 2-3 ianuarie”, a declarat Ioana.

Citește și: Necazurile și-au pus amprenta pe Ilie Năstase. A ajuns să se plimbe singur prin magazine, trist și abătut

Visul Ioanei pentru anul ce va să vină este să-și construiască un han în apropiere de Brașov.

„Eu am planuri pentru anul viitor, Ilie nu știu ce planuri are, el preferă mai mult să fie liniștit. Eu am planuri legat de han, e visul meu și încerc să-l duc la bun sfârșit”, a adăugat ea.