Andreea Berecleanu, deranjată de întrebările referitoare la operațiile estetice: „De ce mi se pun mie întrebări cu privire la operațiile estetice? Dacă eu eram cu un pilot, avocat, inginer, profesor, niciodată nu mi s-ar fi pus…”

Andreea Berecleanu are o siluetă invidiată de multe la cei 49 de ani ai săi și tocmai de aceea e întrebată foarte des dacă cumva și-a făcut operații estetice până acum.

03 feb. 2024, 13:37
Andreea Berecleanu, deranjată de întrebările referitoare la operațiile estetice: „De ce mi se pun mie întrebări cu privire la operațiile estetice? Dacă eu eram cu un pilot, avocat, inginer, profesor, niciodată nu mi s-ar fi pus…”

Andreea Berecleanu pare cu vreo 20 de ani mai tânără decât vârsta din buletin. Tocmai de aceea întrebările legate de operațiile estetice sunt cumva justificate, mai ales că soțul ei este chirurg estetician. Prezentatoarea tv s-a arătat destul de deranjată de aceste întrebări.

„De ce mi se pun mie întrebări cu privire la operațiile estetice? Îți spun eu de ce. Dintr-un singur motiv: pentru că sunt căsătorită cu un chirurg estetician. Dacă eu eram cu un pilot, avocat, inginer, profesor, niciodată nu mi s-ar fi pus o astfel de întrebare. Sunt persoane care poate nu mă știu de 30 de ani, de când e evident că nu există nicio schimbare, și persoane mai tinere care nu mă știu sau nu mă știau de atunci și se întâlnesc întâmplător la un eveniment cu mine. Și au reacția asta: Wow! Chiar nu aveți nimic?”, a povestit Andreea Berecleanu în podcastul lui Teo Trandafir.

Citește și Afecțiunea incurabilă de care suferă Andreea Mantea, a ajuns să ia câte 10 pastile pe zi: „Boala nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă”

Andreea Berecleanu a mai spus că și-ar fi dorit să aibă sânii mai mici și că nu înțelege dorința atâtor femei de a avea sânii mari. „Fiind o femeie care întotdeauna a avut sâni mai mari și plăcându-mi sânii mici, nu am înțeles de ce trebuie să faci asta. Și totuși, am înțeles că există un disconfort psihologic’, a mai spus Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu: „Nu cred că trebuie să fii măritată cu un estetician ca să vrei să te operezi”

Andreea Berecleanu a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, cum reușește să se mențină în formă. A spus că a fost de multe ori complimentată pentru frumusețea ei.

„Borcanul cu miere înseamnă pentru mine altceva. (râde) În plus, nu cred că trebuie să fii măritată cu un estetician ca să vrei să te operezi, nu e ca și când nu mi-aș fi permis așa ceva vreodată! Indiferent de alegerea mea, așa cum am mai spus, nu trebuie să judecăm pe nimeni. Cunosc multe paciente și tot atâtea argumente și motivații. La fel cum am văzut femei fericite în urma unor intervenții. Eu cred că asta e cel mai important! Soțul meu are o satisfacție ce nu poate fi descrisă în cuvinte atunci când se scot bandajele și vede expresia de pe chipul pacientei. E cea mai importantă răsplată pentru el”, a spus andreea Berecleanu pentru VIVA!

„Mimetism a existat mereu! Româncele, unele dintre ele, merg în zona evidențelor, a expunerii unor dimensiuni exagerate, a lipsei de discreție și subtilitate. Și atunci apare vulgaritatea. Dar nu doar ele au „o vină, sunt mulți medici care acceptă, ba chiar încurajează această direcție. Eu am spus mereu și susțin și acum ideea că fiecare pacient își alege medicul care e cel mai potrivit pentru el”, a mai dezvăluit Andreea Berecleanu.

Citește și Vali Vijelie aruncă bomba despre infidelitate, după 28 de ani de căsnicie: „Noi, bărbații, suntem de două feluri: care fac și care nu recunosc”