De ce mimează femeile orgasmul? 4 posibile răspunsuri

Cât de reale sau prefăcute sunt gemetele unei femei în timpul actului sexual? Askmen.ro a găsit 4 posibile răspunsuri la această întrebare.

RomaniaTV.net
11 iul. 2012, 18:35
De ce mimează femeile orgasmul? 4 posibile răspunsuri

Este una dintre întrebările care le dă cele mai mari bătăi de cap bărbaţilor şi la care nu găseşte răspuns, oricât s-ar chinui să afle dacă partenera a fost sau nu sinceră în timpul actului sexual. La această întrebare, „de ce mimeaza femeile orgasmul?” au încercat să răspundă cei de la askmen.ro, care au găsit patru motive care le deremină pe acestea să-şi mintă partenerul.

1. Se simte incapabiă sa „termine”
Acest lucru se întâmplă când femeia crede că din vina ei nu atinge climaxul, dar şi din dorinţa ca partenerul să nu creadă că este ceva in neregulă cu ea.

2. Nu vrea să îşi jignească partenerul
Îi este teamă ca actul sexual să nu se încheie dezamăgitor şi vrea ca măcar partenerul să fie satisfăcut la sfârşit. Este cea mai frecventă greşeală a cuplurilor şi în timp are repercusiuni puternice asupra relaţiei.

3. Vrea ca partida de sex să se încheie cât mai repede
Acest lucru se întâmplă din cauza oboselii sau a lipsei de chef, dar când totuşi acceptă să facă sex. Acelaşi lucru se întamplă şi când o femeie face sex cu un partener nou şi îşi dă seama ca acesta nu va reuşi s-o satisfacă, astfel că renunţă să se mai străduiască.

4. Vrea să îşi satisfacă partenerul
Vrea sa fie văzută ca o pisică sălbatică in pat, pe când ea este doar o pisicuţă încă neiniţiată în tainele sexului. Prin gemetele intense este convinsă că reprezentaţia sa îl va excita la maximum pe partenerul său.