De ce nu a făcut niciodată copii Stela Popescu. Avea o fiică adoptivă

Stela Popescu a trăit o traumă teribilă în copilărie, experienţa prin care a trecut a marcat-o atât de puternic, încât a luat decizia de a nu avea niciodată copii.

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 14:44
De ce nu a făcut niciodată copii Stela Popescu. Avea o fiică adoptivă

„Mi-e frică de boală. La 5 ani, în timpul războiului, am fost muşcată de cap de un păianjen ortăvitor şi am făcut în cap, aşa o pâine imensă. Eram la ţară, m-au lăsat vreo săptămână aşa. Apoi m-au dus la doctor, cu punga aia de puroi care deja lucra pe ţeastă şi m-au operat pe viu pentru că era război şi era spital de război. Mi-au umplut tot capul de bube, dar operaţia în sine, făcută pe viu, m-a speriat pentru toată viaţa mea. Eu de-asta nu am făcut copii, mi-a fost atât de frică de durere! A fost ceva înspăimântător. Groaznic! Cicatricea e imensă şi adâncă, direct pe creştetul capului”, a povestit în urmă cu câţiva ani Stela Popescu.

Doina Maximilian este fiica adoptivă a Stelei Popescu.

„Am infiat-o pe Doina, care avea vreo 16 ani si care e fata cumnatului meu. Pana atunci statuse cu mama ei, in fosta Cehoslovacie. La noi a stat de prin 1973 si pana s-a maritat, prin ’85. Cand am adus-o la noi, am intrebat-o ce meserie voia sa faca si m-am ingrozit cand mi-a spus ca regie de film. L-am rugat pe Gheorghe Vitanidis, pe care il cunosteam, sa o supuna unui test, iar el mi-a spus ca fata este exceptionala”, povestea Stela Popescu.

Citeşte şi STELA POPESCU a murit: „Dacă te uiţi înapoi s-ar putea să te mai întristezi”

Stela Popescu a mai mărturist ca decizia de a nu face copii a apartinut sotului sau, care avea traume din copilarie legate de faptul ca a fost fortat sa creasca departe de mama sa.

Citeşte şi Stela Popescu a murit la 81 de ani. Florin Piersic, sfâşiat de durere: E una din cele mai triste veşti. Era atât de generoasă, de bună