Motivul pentru care Laura Cosoi nu a participat la nunta lui Smiley. Actriţa a dezvăluit totul

Motivul pentru care Laura Cosoi nu a participat la nunta lui Smiley. Artistul şi Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, şi au organizat o petrecere de nuntă la Palatul Snagov, alături fiindu-le mai multe persoane din showbiz, însă nu şi fosta iubită a prezentatorului de la Pro TV.

28 mai 2023, 13:30
Motivul pentru care Laura Cosoi nu a participat la nunta lui Smiley. Actriţa a dezvăluit totul
Motivul pentru care Laura Cosoi nu a participat la nunta lui Smiley

Motivul pentru care Laura Cosoi nu a participat la nunta lui Smiley. Se pare că în aceeași zi, și actriţa, care a fost iubita lui Smiley, a trăit emoții intense. Ea și soţul ei, Cosmin Curticăpean, au botezat-o pe nepoata lor, Amalia, fiica Dianei și a lui Gabriel Curticăpean.

Citeşte şi: Dansul mirilor la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Pe ce piesă au dansat cei doi VIDEO

Motivul pentru care Laura Cosoi nu a participat la nunta lui Smiley

Într-o imagine postată pe Instagram, Laura Cosoi apare alături de întreaga familie, la bisera unde a avut loc creştinarea fetiţei. Actrița a purtat o rochie bleu cu umeri bufanți și motive florale.

Familia noastră are brațele și mai pline de azi! Bun venit, Amalia, în viețile noastre! Să te ocrotească bunul Dumnezeu și să te bucuri de magia fiecărei zi! Merită ????”, a transmis Laura Cosoi, fericită că nepoțica ei a fost botezată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Fanii au și felicitat-o imediat pe vedetă pentru evenimentul important din familie. „Să crească mare, sănătoasă, iar bunul Dumnezeu să-i ocrotească pași în viață cu tot ce este mai bun pe lume. Iar voi, la rândul vostru, să fiți sănătoși și să le fiți alături și de aici încolo la toate evenimentele frumoase din viața lor!”.

Gina Pistol, primul mesaj după ce s-a căsătorit cu Smiley

După cununiile care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri își așteaptă invitații la restaurant, o sera aflată la liziera Pădurii Snagov, pentru o petrecere în natură, cu muzică live, dans, flori albe, meniuri pentru toate gusturile și multă veselie.

Recent, fosta prezentatoare de la Antena 1 a postat pe reţelele sociale imagini cu locaţia de vis unde are loc petrecerea de nuntă, dar şi un mesaj emoţionant, fiind primul în calitate de soţia lui Smiley.

A fost odata ca niciodata un loc frumos, ca-n povesti, plin de lumina, copaci, flori albe si mere verzi, de oameni dragi, multi si buni si de multa veselie. Aici EU si TU sarbatorim ca am devenit NOI. Te iubesc, Smiley!”, este mesajul scris de Gina Pistol, pe Facebook.