De ce nu candidează Şerban Nicolae pentru un nou mandat de parlamentar din partea PSD. Marcel Ciolacu a dat explicaţia

Şerban Nicolae este unul dintre numele sonore din PSD care nu au prins un loc pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat presei că Şerban Nicolae nu se regăseşte pe listele candidaţilor PSD pentru nu a fost propus de nicio organizație județeană pentru a candida la Senat sau la Camera Deputaților.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 14:17
De ce nu candidează Şerban Nicolae pentru un nou mandat de parlamentar din partea PSD. Marcel Ciolacu a dat explicaţia

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, la finalul şedinţei Consiliul Politic Naţional al PSD că nu va accepta să se regăsească pe listele partidului, la alegerile parlamentare, vreun candidat trimis în judecată.

Ciolacu a explicat şi absenţa de pe listele partidului a lui Şerban Nicolae.

„Nu i-am reproșat domnului Șerban Nicolae nicio activitate. Am lucrat cu materialul clientului si domnul Serban Nicolae nu a fost propus de nicio organizatie sa fie pe liste”, a declarat Marcel Ciolacu într-o conferinţă de presă.

Tot miercuri, conducerea centrală a PSD a decis invalidarea listei de candidaţi din Vrancea, deschisă de baronul local Marian Oprişan.Decizia vine în contextul în care Marian Oprişan a convocat o şedinţă a organizaţiei PSD Vrancea şi s-a pus primul pe lista candidaţilor PSD Vrancea la Senat.

„Listele trimise de domnul Marian Oprişan la Vrancea au fost invalidate. Acest lucru înseamnă că se declanşează din nou procedura.

Îmi menţin părerea că domnul Marian Oprişan nu trebuie să candideze pentru o funcţie în Parlament.

Nu este oportună candidatura pentru Senat. Cel mai oportun în acest moment este să rămână vicepreşedinte la CJ Vrancea”, a anunţat Marcel Ciolacu.

De pe lista PSD lipsesc şi alte nume sonore precum fostul premier Viorica Dăncilă, care nu a primit susţinerea organozaţiei PSD Teleorman, Eugen Nicolicea şi Florin Iordache. Acesta din urmă a fost însă „răsplătit” de partid cu funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ. 


loading...